snow

Tacksamhetslista

Ok, Bloggis! Jag har en underbar känsla i kroppen - jag är nyss hemkommen från träningen, körde ett cirkelfyspass. Det är så där lagom jobbigt.

Eftersom jag inte tagit några nya bilder på senaste tiden så kommer här en före- och efter bild i redigering..


(Jag blir varje gång lika förvånad över att det är så stor skillnad!)

När man är så där lite nere så är det himla bra att göra en tacksamhetslista för att tala om för sig själv att man borde vara jätteglad! Smart va? Så här kommer min tacksamhetslista. Onsdagen den 26 januari är jag tacksam över att:

1. Solen har lyst och gett ifrån sig lite värme (ja ja, jag fattar väl att den alltid gör det. Men jag KÄNDE den idag för första gången det här året. Min hud ropade HURRA!!)
2. Jag hämtade min mobil idag och den är lagad! Yes! Känns skönt att inte behöva lägga massa onödiga pengar på en ny! Nu kan jag istället lägga dem på något mycket roligare! 
3. Att bussen idag inte gick sönder! (Det kändes som däcket skulle sprängas!)
4. Att jag börjar klockan 12 imorgon!
5. Att jag inte känner mig ett dugg förkyld. Det känns som att halva Sverige har drabbats av rinnande näsa och en hals som krånglar. Men jag känner inte några av dem förkylnings-symtomen! (Man borde vara sååå mycket tacksamare över att man är frisk. Ok visst, jag ska bara tala för mig själv. Men jag tror att folk i allmänhet glömmer bort att vara tacksamma över detta).

Så, det var min tacksamhetslista för den här dagen! Puss & Kram Bloggis. Jag hoppas du haft en bra dag och att solen skiner på oss imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0