snow

Städar gadroben

Goddag Bloggis! Jag är i full färd i att rensa gadroben! Jag tycker det är en rolig göra! Och man hittar alltid massa roliga saker som man helt glömt bort. Jag tar några exempel. 



Jag hittade den här lilla tussen, som jag ska slänga efter detta blogginlägg. Kan du gissa vad det är? Jo, det är mitt garn jag stickade på syslöjden. Jag hatade syslöjd och jag kan inte sticka. Så detta var vad jag gjorde i uppgift: stickning. Behöver jag säga att jag inte fick mer än G på det? G på den här var väldigt snällt! 



Jag hittade även en Mina Vänner-bok! Älskar, älskar att hitta sånt här! Boken har gått runt bland kompisarna och nu när det gått rätt många år är det så himla roligt att läsa! På flera sidor står det "vissa ej". Och på någon står det "får visa andra, skrata ej!"



Detta är det roligaste jag hittade! Jag och Lina skrev alltid brev till varandra i flera år. Jag vet egentligen inte varför, vi träffades ju i skolan varje dag och vi ringde/träffades efter skolan flera gånger i veckan. Men iallafall, vi gillade att skriva och vi ville gärna toppa varandras brev. Och Lina vann den där tävlingen. Stort. Har ni sett ett längre brev? 29 meter. Hur fan pallade hon? Hahaha. Nej men visst är det charmigt? Jag ska läsa det igen, när jag har tid, någon dag.



Kommentarer
Postat av: Lina

hahahahah! läs vad jag skrivit med: visst är det bra att cicci och elina har satt upp sina brevlådor nu? haha :D men tror att det bara va tjugo meter drygt faktiskt har jag för mig :)

2011-07-04 @ 17:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0