snow

Gårdagen



Goddagens!
Vilket mulet väder det är idag, tråkigt. Igår däremot var det ju hur underbart som helst! Jag och mamma åkte till stranden ett par timmar. Vi lyssnade på musik, läste Se&Hör och efter ett tag kunde jag inte hålla ögonen öppna så jag somnade.. Riktigt härligt!


I fredags på Malins avskedsfest.

Jag hann med hur mycket som helst igår känns det som.. Efter stranden åkte jag hem till Malin för några hejdåkramar. Hon är just nu påväg till USA (utropstecken!) där hon ska vara i ett helt år (utropstecken, utropstecken, utropstecken, utropstecken!!!!). Shit vad jag kommer sakna henne! Men tur att Internet finns!

Efter det handla jag och mamma mat. När vi kom hem tog jag en spontan joggingrunda! Heey, vad härligt det är att träna igen! Det var lite småsegt men för att vara första gången på två månader så gick det bra! Sensomnade jag vid nio! Så det var en hyffsat pigg Annie som klev upp halv fem imorse!



Och nu är jag precis hemkommen från jobbet. Med en lönelapp dessutom! Och jag sitter och funderar på om jag ska till RixFM eller om jag inte ska. RixFM, inte RixFM. Ja, så svåra bekymmer har jag en torsdag som denna. Rätt härlett som ett rikitg skåning skulle ha sagt!

Kommentarer
Postat av: Nicolina

Haha fina bilder Annie! :) Men du.. en riktig skåning säger " Redit härlett " :D



/Nicolina

2011-07-29 @ 18:43:15
URL: http://nicolinacaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0