snow

Städar bort skolan

Min kropp börjar släppa skolan nu. Jag tror det är därför jag har kunnat sova hur mycket som helst de senaste dagarna och ändå känna den där tröttheten hänga över mig. Det är säkert kroppen som börjar återhämtar sig från all stress och press. Så här brukar det vara i början av loven.

Och nu när det är långlov så är det städa-bort-skolan som står schemat. Det menas med att jag tar bort alla böcker, papper, anteckningar o.s.v och gömmer de i en låda så att jag verkligen kan koppla av och inte bli påmind. Nu hörs det som jag hatar skolan. Men det har jag redan sagt att jag inte gör. Det är ju det där med att behöva koppla av. Ja. Jag vet. Egentligen behöver jag inte förklara mig. 



Och på tal om skolan.. du vet den där boken som skrämde mig, Sarahs Nyckel. Syftet med boken var att skriva en bokanalys och det har jag nu gjort. Den blev på två A4-sidor. Grejen är bara det att jag glömde (hur man i hela friden kan göra det) att skriva vad boken hette. Hur lyckas man? Jag gjorde ju trots allt en analys på boken och ändå slår inte tanken mig att jag kanske borde nämna boktitlen. Hmm. Ibland blir man fascinerad. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0