snow

Dagens strumpor

Shit, jag tänkte precis stänga av datorn när jag kom på att jag helt glömt bort att visa dig vilka strumpor jag har på mig idag. Du fick ju se gårdagens strumpor och eftersom de väckte så stort intryck på dig så är du mer eller mindre beroende av min strumpoutfit nu. Jag vet det! Hur ska du kunna sova inatt, utan att vakna kallsvettig flera gånger i timmen, om du inte får veta vilka strumpor jag använder idag? Nej jag menar det.



Här med räddar jag din natt. Och om du inte sover inatt så kommer du inte må bra imorgon så vi kan säga att jag hade förstört hela din fredag om jag inte lagt upp denna bild. Och eftersom fredagen är den roligaste dagen på hela veckan så kan man säga att jag har jag fördärvat (är det ett skånskt ord?) hela din vecka. Och jag tänkte att det vore väldigt taskigt av mig. So here we go min kära Bloggis! Dagens strumpor alltså. Från: Ullared. Färg: Ceriserosa. Motiv: En elefant som dansar balett. Pris: (Gissar på) 12kronor.

Fan också. Det är den sista mars idag. Det innebär att detta inlägg kommer upp först om man trycker på Mars 2011 i arkivet. Får man som uppfattning att jag är.. vad ska man säga... rätt bortom världen när man läser detta? Inte? Nej okej, vad bra! Då raderar jag inget. Godnatt Bloggis! Nu välkomnar vi APRIL!

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha! Det var bra att du visade dina strumpor, vet inte riktigt hur jag hade klarat mig annars vettu! Tack!

2011-03-31 @ 22:38:23
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0