snow

En hemlighet

På förra dramalektionen berättade min dramalärare något fruktansvärt. Hon berättade om sin uppväxt. Att när hon var liten misshandlade hennes pappa hennes mamma. Hon fick se sin mamma bli slagen och blodig när pappan inte var nöjd över maten mamman lagat eller när hans skjortor inte var tillräckligt strukna. En dag band pappan fast dottern (min lärare alltså) i ett element, i garaget medan han slog sin fru så mycket att hon förblödde. Dottern kom inte loss och satt i garaget i två dygn innan någon hittade henne. Sen dess har hon aldrig sett sin pappa.

När min lärare hade berättat detta visste jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag hade i baktanke att mina kompisar - som också haft drama - en gång fick en uppgift som gick ut på att hitta på en historia, hemlighet, och sedan berätta denna för resten av gruppen. Och mycket riktigt, så var det. Denna historian var alltså bara påhittad (hon hade tagit den från någon film). Men shit alltså. Mitt hjärta höll på att gå ur kroppen när jag först fick höra den.

Så tills imorgon har jag en läxa, att komma på en hemlighet. Men det finns ett problem. Min fantasi är på chartersemester på Gran Canaria. Så hur detta ska gå då? Ja, det återstår att se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0