snow

För 18 år sedan..

... var jag 59 minuter gammal!



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra! Jaha, då var man 18. Vuxen!! Är det nu jag ska klarar mig själv, göra mina egna val, betala mina räkningar och gå på krogen? Shit. Ska jag verkligen det? Det är coolt det här, att bli 18. Det känns stort! 

Jag berättade för några veckor sen att jag var exalterad över en sak, som jag inte visste om. Det var den här coolingen jag pratade om. Det är en Nikon Coolpix S8000 för den som undrar. En sån där liten som jag kan ha med mig överallt, slänga ner i väskan eller i jackfickan utan några som helst krusseduller. Jag har testat ta några bilder med den och jag kan konstatera att den har en grymt bra macrofunktion. Den kan ta bilder från 1 centimeters avstånd! Det kallar jag coolt! Rosbilden ovan är tagen med den!



Tyvärr är jag genomförkyld idag.. Det känns som min hals är full av skit. Men jag ska knapra några panodil nu. Sen sätter jag igång med ett kladdkaksbak. Fler bilder utlovas Bloggis! Här ska det nämligen fotas!!! Wiiiiie!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Grattis på födelsedagen! Jag älskar verkligen din blogg Annie! Den är bara bäst! :)

2011-03-29 @ 16:32:34
Postat av: Kusin vitamin

Grattis igen!! :D

2011-03-29 @ 20:00:59
URL: http://baraebbis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0