snow

Jag hejade på Gud

Den här dagen har varit helt fantastisk! Påväg till skolan kom jag till instikt att jag tänkt helt snett idag. Varför var jag tvungen att gå upp klockan kvart över sju imorse när jag börjar halv tolv? Jag pluggade liksom i en och en halvtimme. Så vid kvart över nio (hjälp vad mycket klockslag det blev här då) var jag ju klar med pluggandet och det var drygt två timmar kvar tills skolan börja...

 

.. Iallafall. Påväg till bussen mötte jag Gud. Han var ute och gick med sin hund. Vi hejade på varandra. Jag kom en hel kvart förtidigt till bussen. Satte mig i solen och pratade med några klasskompisar. Mysigt! Den första lektionen var idrott. Jag joggade en runda, stretchade i solen, duschade håret, hade en lektion, åkte hem och sen cyklade jag till stan. (Helig Måndag blev inställd). Påväg dit mötte jag Lina. Hon följde med till stan, jag köpte den löjligt dyra deon. Sen tog vi en fika. När jag kom hem drog jag och pappa iväg en sväng för att övningköra. Det går framåt och roligt är det!

Ungefär EXAKT så har min dag sett ut, en grym dag! Det är säkert för att det är vårkänslor i luften! Har jag sagt att jag älskar, älskar våren!? Men det är jag inte ensam om, va?


Kommentarer
Postat av: Malin

haha härligt inlägg Annie.

Intressant, du säger du mötte Gud? Hur var han? :D

2011-03-24 @ 21:44:55
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0