snow

Projekt Änglamilen

Tycker ni inte att joggingturs-bilder, när man ser så där hälsosamt svettig ut, är rödlätt om kinderna, har ett vitt, naturligt leende och något sportigt, färgglatt på sig, är himla, himla härliga? (Bara för det hittade jag inte en sån nu när jag googlade).

 
Lånad

Jag går en friskvårdsrelaterad linje och i maj ska jag och min klass springa Änglamilen. Det känns rätt långt dit. Men det gäller att börja träna redan nu! Vi ska sätta upp mål och sedan ska vi planera vår träning utifrån våra mål. Intressant tycker jag! Det är roligt också att detta ingår i skolan. Det sporrar ju en ännu mer att verkligen göra det ordentligt! Min läxa tills imorgon är att skriva en planering för hur jag ska träna från och med den här veckan till vecka 21.

Vi har gått igenom hur man ska lägga upp det med vår idrottslärare och fått veta att om vi vill klara milen runt en timme så behöver vi inte träna intervaller. Det räcker då att vi joggar 45 minuter, 2 gånger i veckan. (Nu hörs det som att det är ingenting. "Bara" två gånger i veckan. Just nu joggar jag aldrig). Vill vi klara det runt 40 minuter måste vi ha intervaller med i planeringen och 3 gånger i veckan är nästan ett måste. Det är svårt det här, att veta hur man ska träna. Men jag tror att bara realistiska mål är det viktigaste! Och ett sånt där foto måste jag fixa. Om det är att jag står framför eller bakom kameran spelar ingen roll. Det är själva härligheten i bilden jag är ute efter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0