snow

Lager 157 & Pippitröja

Hejsan Bloggis! Har ni en regnig söndag? Här i Skåne är det iallafall det men jag tycker det är ganska mysigt. Det var länge sen det regnade känns det som.



Idag har jag varit på den nya outleten i Höganäs - Lager 157. Himla trevligt ställe! Ordning och reda, stora lokaler och snygga kläder! De säljer märkeskläder för halva priset! Jag hittade en klänning från Svea för 300 kronor. Om jag går i stan kan jag säkert se den inne på Tretton för det dubbla. Men jag var där för att hitta en "pippitröja" som jag varit på jakt efter. Tycker den är så mysig i färgerna - blått, vitt och rött - precis min stil! Den ska jag ha på mig när jag seglar i sommar (inte för att jag har planerat att göra det och jag har ingen båt heller för den delen. Men ändå. Tröjan passar på sjön! Fasen alltså, nu måste jag köpa båt också...



Det första jag gör när jag har shoppat det är att åka hem och testa det nyinköpta. Sen säger det vipps också ligger halva gadrobsinnehållet på sängen. Men det är kul, för man hittar nya kombinationer man inte tänkt på tidigare och längst in i gadroben gömmer sig plagget man glömt bort man hade! Rolig göra det där är!

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Hahha! Jag var där i torsdag och jag hittade mycket kläder där :D Älskar den affären nu! Jag och mamma hittade samma tröja som du :)Hittade du något annat?

2011-05-15 @ 19:47:49
URL: http://baraebbis.blogg.se/
Postat av: karro

bajs! jaja, den va fin på dig gumman haha :* <3

2011-05-16 @ 08:34:12
URL: http://karolinaae.blogg.se/
Postat av: Kusin vitamin

Jag köpte linnen, kläning, en tröja och m.m :)

2011-05-16 @ 14:47:36
URL: http://baraebbis.blogg.se/
Postat av: Al

den är jätte fin

2011-05-19 @ 06:49:19
URL: http://prettified.spotlife.se/
Postat av: Linnea

åh, vill också ha! har tänk beställa från deras webbshop men det är så svårt med storlekar? vilken har du? och hur lång är du? och justja, hehe hur lång blir den på dig?

2011-07-18 @ 20:00:39
URL: http://kallamiglinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0