snow

Dagens..

..läsning:



..miss: höll på att somna när vi kollade film på naturkunskapen.

..längtan: TV-kvällen! Bonde Söker Fru, Berg Flyttar in och det nya programmet Min Mans Bröllop! Fullspäckat! Min Mans Bröllop handlar om att killen ska fixa ALLT som har med bröllopet att göra. Vissa killar skiter fullkomligt hur deras tjejer vill ha det medan vissa gör verkligen allt för att uppfylla deras drömmar. Men varje gång börjar tjejerna gråta när de får se sina brudklänningar.   

..glädje: veckans matschema i skolan! Vet inte om mattanterna har haft ett jäkligt bra lov men de gör bara favoriträtter den här veckan! Pizza, spagetti & köttfärssås och tacos!

..träning: boot camp på idrottslektionen! Galet jobbigt! Men kul! Bra hemmaträning också! Inga avancerade redskap behövs: en mjuk matta för knäna, ett program (finns massa på Internet) och lite bra tagga-nu-kör-vi-musik!

..fundering: vad jag ska klä ut mig till på bokstavsfesten på lördag. Man ska vara någonting (vad som helst, ett yrke, en kändis, en sak) som börjar på första bokstaven i sitt namn! Jag har gått runt hela veckan och tänkt AAAAAAAAAAAA. På lördag får du se vad det blev!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0