snow

Höstkofta + luciatåg

Hallå måndag! Hoppas du haft en bra helg och är taggad för en ny vecka! Jag har gått och blivit förkyld så känner mig väl sådär lagom taggad för en fullbokad vecka. Men det är bara till att blicka framåt och längta och hoppas att det går snabbt till fredag och höstlov!

I helgen handlade jag den här koftan inne på Lindex. Men är lite osäker om jag ska behålla den.




I helgen har jag (eller ja, mamma) hängt upp mina höstgardiner. Tuplangardinerna som symboliserar vår och sommar har snällt fått lägga sig i gadroben och får inte visa sig förrän det är vårkänslor som ska väckas på nytt. Jag längtar redan! Hehe. Men först ska vi alla njuta av en fin höst och en mysig jul. Ibland går jag faktiskt och smyglängtar efter julen. Den är ju så mysig! Stämningen, musiken, lucia, snön, julafton, levande ljus och släktträffar med kusinerna.


Lånad

På tal om julen så blev det idag bestämt att min klass och parallelklass ska hålla i årets luciafirande på skolan! Jag tror det kan bli hur bra som helst! Det är kul att ha en gemensam grej så här innan studenten. Det ska bli roligt att få göra ett bra luciatåg i år. Förra året, äsch, inte ens värt att nämna. (Känner mig som världens sämsta som bara ens skriver en sån sak. Men det är faktiskt sant..).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0