snow

Kan du laga mat?


Igår

Godmorgon lördag! Hösten yr utanför. Hur kan det bara vända så där? Från sommar till höst på mindre än en vecka? Ja ja, bara till att ta det. Idag ska jag plugga massage och plocka svamp. Har inte riktigt bestämt mig ifall jag gillar kantareller eller inte men i sås är det gott. På tal om sås, alltså mat så måste jag bli bättre på det där med att laga mat. Det är ju mitt nyårslöfte och hitentills sträcker jag mig till att koka pasta.

Ibland längtar jag efter att flytta hemifrån. Få ha mitt liv. Börja liksom. Känns som man ibland bara går att väntar på att börja. Men när jag då kommer till den där tanken att jag ska laga maten själv, ja då är jag väldigt glad att jag bor hemma. Där det räcker att jag gör en sallad lite då och då. Okej. Nu ska jag äta tacos. Klockan är elva. Okej, om en timme ska jag äta tacos. Har jag sagt att jag älskar mat?

Kommentarer
Postat av: hemliga marre

riktigt söt du är på den bilden och alla andra med får man ju inte glömma, mmh du får bli bättre på att laga mat så du kan bjuda på mig men du är ändå duktigt på att koka nudlar!! :D

2011-09-03 @ 17:44:52
Postat av: Beatrice

Åh tack! :)

2011-09-05 @ 21:03:24
URL: http://passionated.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0