snow

Min fredag i bilder

Hey! Då var det helg! Hur underbart?! Jag tänkte visa min eftermiddag i bilder. Ja, men se där! Jag har nämligen varit på hugget med kameran idag! Så vi kör på en gång!



Eftermiddagen startade med att jag pulsade i snön till Musikskolan. Ja, idag gick det inte att cykla. Jag gjorde det förvisso till skolan imorse men direkt man kommer i ett gammalt cykelspår så tappar man balansen. Och sen plogar inte plognissarna cykelbanan och då blir det såklart extra svårt att ta sig fram. Så jag fick helt enkelt gå, men lika bra gick ju det. Med mina marsvin till vantar så var det en skön promenad!


Väl på Musikskolan spelade jag och mitt härliga gäng jullåtar. Vi avslutade "lektionen" med Tears In Heaven, i fyrstämmigt! Så fin låt och speciellt med grym akustik i konsertsalen! Åh, jag älskar när man spelar i stämma! Det blir med en sådan känsla som är svår att ta på!


Sedan hämtade mamma mig och vi gick till stan för lite ärenden. Jag var bara tvungen att försöka fånga julstämningen på bild. Men ni vet, sånt är näst intill omöjligt. Torget var upplyst, gå gatan hade massa söta ljusanordningar, granen var klädd och på biblioteksbalkongen stod luciatåget uppradat och sjöng i stämma! Mys, mys, mys! Jag använde panorama-effekten på telefonen. Blev ju riktigt bra!


När jag kom hem kröp mina kalla fötter ner i dunpuffarna, jag lagade tacos och nu är det X-factor-final! Vem hejar ni på? Min röst faller på Awa! Vi får väl se! Ha en riktigt härlig fredag och trevlig helg kära, kära Bloggis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0