snow

Mitt 2012



Gjorde du något i år du aldrig gjort förut?
Jag har tagit studenten vilket var bland det häftigaste jag varit med om. Så omvälvande och så mycket känslor! Jag var glad, sentimental, lycklig, tacksam och framför allt stolt över vad jag har gjort och presterat. Jag är så glad att jag lyssnade på mig själv och gick min väg! Detta var det största som hände men jag har även tagit körlektioner, praktiserat på ett äldreboende (eller vårdboende som man måste säga enligt min lärare), varit utomlands utan föräldrar (nästa gång får mamma och pappa följa med så de kan ta hand om alla pass och viktiga grejer, skitjobbigt ju, haha) och jag har gått på bal. Ett händelserikt år med andra ord! Åh, 2012 - jag älskar dig!


Höll du något av dina nyårslöften? Om jag minns rätt så hade jag inget speciellt nyårslöfte och det är ju bra på så vis att jag inte har kunnat bryta något! Men mitt löfte till mig själv var att aldrig ge upp i skolan utan köra hela vägen och det gjorde jag! Det är jag väldigt glad över idag.


Är det något du saknat år 2012 som du vill ha av år 2013?
Jag vill ha en sommar! Ja, inte med några mesiga 18 grader och massa moln. Nej, jag vill ha en molnfri, varm sommar! Om vi ska hålla oss inom det rimliga så vill jag ha körkort! Det ska bli en sådan frihet att få köra själv och kunna röra sig utanför stan utan att behöva be om skjuts jämnt och ständigt. Det längtar jag efter! Brum, brum!


Gjorde någonting dig riktigt glad? Om jag bara får välja en sak så var det att Loreen vann Eurovision! Ja, jag blir helt lycklig när jag tänker på det! Man sitter ju här år in och år ut och hoppas och håller tummarna också säger det PANG! Yey!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Loreens Euphoria kommer alltid för mig vara 2012! Den kvällen, när hon vann, är en av de bästa på hela året! Some Nights med Fun är också en låt som jag kommer förknippa med 2012! Lika så Händerna Mot Himlen med Petra Marklund och I Love It med Icona Pop!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag, och mer förvirrad (över vad jag ska bli och allt det där).

Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag hade vågat släppa taget lite mer. Ni vet: inte tänka så förbaskat mycket. Men jag känner ju mig själv och jag är ingen sån typ - hur mycket jag än önskat ibland.


Hur tillbringade du julen? Julen tillbringades med min familj och stora tjocka släkten. Under juldagarna hann jag träffa alla kusiner, mormor, morfar, farmor och farfar! Det känns kul att hinna se alla!

Blev du kär i år? Jag har redan min gullegris!
 
Favoritprogram på TV? Jag kan verka tjatig men ingenting slår Bonde Söker Fru. Varje onsdag, klockan åtta, sätter jag munkavel på samtliga personer som befinner sig i samma rum som mig och teveljudet är på MAX, hehe!


Bästa boken du läste i år? Jag skäms när jag skriver detta men jag har knappt öppnat en bok i år. Jag som älskar känslan av att man knappt kan lägga ifrån sig den! Den enda är Blondinbellas första bok. Den var sådär.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, jag fick ett par riktigt grymma högtalare till min dator! Burkljudet är som bortblåst och de nya högtalarna används flitigt!

Något du önskade dig men inte fick? Det var det säkert. Men jag har ärvt minnet efter en släkting, som råkar vara en guldfisk, så jag minns tyvärr inte vad det skulle kunna vara.


Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Först gick jag en kort dag i skolan. Vi lyssnade på när syokonsulenten från sjunde terminen (som då kändes väldigt långt bort) kom och berättade om vilka ämnen vi skulle läsa och så där. Jag satt som ett frågetecken och tyckte jag hade fullt upp med att fokusera på studenten. Hösten fick vänta. Sen åkte jag hem, åt min favoritsoppa med familjen, några släktningar och Marcus. På kvällen kom ett par kompisar hit och gav mig ett stort påskägg! Precis en födelsedag i min smak!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nja, det finns väl alltid saker som skulle kunna vara annorlunda men inget sånt där stort som man tänker skulle vara avgörande.


Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Min stil? Jag gillar det enkla. Blå, slitna jeans tillsammans med en snygg tröja. Det känner jag mig ofta finare i än när det ska vara uppstyrt och komplicerat. Under sommaren försökte jag använda så mycket klänningar som möjligt - tycker det känns så tjejigt och härligt!


Vad fick dig att må bra? Att få avsluta arbetsveckan med att få gå till Musikskolan och träffa mina tvärflöjtare och att få ta joggingturer i skogen en lagom varm sommardag (här passar 18 grader och mulet alldeles utmärkt).

Vilken kändis var du mest sugen på? Gash! Jag har inte varit så sugen på någon kändis - helt ärligt. Men Jacob Black var ju helt okej trimmad i Breaking Dawn.

Vem saknade du? De vänner som flyttat till städer flera timmar här ifrån för att plugga! Buhu!

De bästa nya människorna du träffade? Hur jag än skriver detta så blir det fel. Men jag kan inte komma på så många nya människor jag träffat, förutom några nya lärare, haha. Det hörs säkert som att jag är världens osocialaste människa som aldrig går utanför min egna ytterdörr men skitsamma, hehe. Vissa år blir det bara så att man umgås mycket med samma folk. Jag har trivts väldigt bra med det.


Årets sötaste? Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus!

Årets besvikelse? Att jag aldrig sprang Englamilen utan stod i ett svinvarmt tält istället och masserade svettiga vader.

Årets bästa? Kemer-resan var så härlig! Vill upptäcka fler, nya platser med den här killen! 


Årets snällaste? Adam, min fina bror. Den ständiga frågan som kommer minst en gång i veckan från min mun är Adam kan du skjutsa mig? Och jag får nästan alltid ett JA! Hur snäll får man bli?!

2013 har mycket att leva upp till! Tack för allt 2012!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0