snow

Första måndagen på 2012

Idag har jag tagit det väldigt lugnt! Försökte plugga matte för en stund men det funkade inte. Min hjärna är inte inställd på att vara duktig pluggflicka. Och det märks. Istället har jag spelat tvspel mot Adam och gissa vem som vann?!!!! Wehoooo! Kändes riktigt bra! Nu ska jag kolla tv och jag ser att det går mycket filmer ikväll. Får se vilken det blir!

Du ser kanske att jag bloggar från mobilen. Och jag har ett par frågor till en som kan det här med att blogga från telefonen. Det är ju helt nytt för mig eftersom nokians appfunktion har legat nere ett tag. Kan man göra bilderna större än 400 som de är nu? Och kan man göra texten i fetstil? Du vet, jag vill ju ha det på alla namn! Så, nu har klockan tickat till åtta och jag ska bestämma mig för vilken film. Det får bli fyran, Sommaren Med Göran! (Fast Sommaren Med Ebba hörs mycket bättre, eller vad säger du Ebba?)


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Jo jag håller med att sommaren med Ebba hörs ännu bättre!! :D

Och det med att blogg strån mobilen som jag också gör så tror jag inte att man kan ändra fetstil och bilderna blir inte större.. Väldigt tråkigt tycker jag för jag har också velat ha i fetstil men det har inte funkat! Pussss

2012-01-03 @ 12:33:11
URL: http://baraebbis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0