snow

Pool, hav & bad

Jag sitter här och luktar.. kille. Hmm. Varje gång jag lyfter armen kommer en kill-doft flygandes genom luften.



De senaste dagarna har varit minst sagt alldeles underbara. Inte ett stackmoln har synts på himlen och jag har dragit in så mycket solljus och energi som jag bara kunnat. När det är så fina dagar och många i min närhet har haft semester har jag haft ett välplanerat schema. Just för att jag vill hinna med allt och alla. För är det något som jag hatar så är det att missa roliga saker. Och eftersom det finns väldigt mycket som är väldigt roligt får man planera för att hinna med att vara överallt. Och tänka sig. Trots att man gjort så gott man kunnat så har man inte lyckats, på långa vägar, att få tiden att räcka till!



Jag har iallafall hunnit träffa min kusin Ebba. Vi badade i hennes nyupptappade pool. Alltså poolen hade precis blivit fylld med vatten. Och då kan man säga att temperaturen inte var allt för smickrande. Om man säger 20 grader så tar man i. Jag har hunnit besöka stranden ett flertal gånger. Med Emelie i onsdags och med Marcus igår. Igår hade till och med havet hunnit bli varmt! Visst är det en underbar känsla att kunna bada i havet här hemma utan att frysa det minsta? Det måste vara bland de topp tre bästa känslorna som finns! Det har varit fina dagar.

Och just nu är jag nyss hemkommen från Marcus. Jag lånade hans deo. Det förklarar saken varför det är en manlig doft i rummet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0