snow

Grattis Bloggen!

Idag hurrar jag för bloggen! Varför? Jo, för att den fyller fyra år idag! När jag tänker efter så är det helt sjukt! FYRA år är ganska mycket och tänk vad mycket som har hunnit hända under dessa år!


Några av de första bilderna. Den andra bilden var ju riktigt frän! Det var från en semester på Cypern där jag precis köpt ett cyklop.

Jag startade den här bloggen i juli 2008. Då hade jag precis avslutat åttan och var ganska förvirrad över... allt! Jag bloggade inte särksilt mycket utan bara när det föll mig in - vilket ibland kunde vara inom tidsintervallet två dagar och emellanåt även flera veckor. Jag la upp bilder som var totalt oförknippade med texten och hade väl egentligen inget större intresse för foto mer än att jag älskade att ta kort, på allt och alla.

Det här var mitt första blogginlägg.

Då ska jag också testa på att blogga. Många gör ju det och jag älskar att läsa andras bloggar, så därför ska jag också dela med mig av mitt liv och min vardag. Jag ska vara ärlig och säga att jag känner mig vilsen för tillfället.
Men jag ska utforska den här hemsidan lite mer och se om detta kan bli någon bra blogg. Första juli, 2008.

Jag har alltid försökt att undvika att vara för personlig i bloggen. Jag vill liksom inte att okända människor och ja, hela världen ska ha tillgång till mig och mitt liv. Men trots detta får man ju ändå veta mycket! Och att ha detta nerskrivit här gillar jag! Det är kul att gå tillbaka och se hur jag skrev och tänkte.



Ni har fått följa med på min och Malins Stockholms-resa. Och det var även där allt med Alexander Rybak började. Jag såg han på Skansen och alla tankar och fördomar om att man absolut iiiiinte kunde bli förälskad i en kändis sprack! Malin sjöng på Fairytale hela veckan och jag blev lika sur och ont i hjärtat varje gång. Hahaha. Så kul nu när man tänker tillbaka på det.


Bland de första dagarna i ettan

Det känns galet att bloggen har fått följa mig genom hela gymnasiet. Från den första dagen när allt var jättepirrigt och nervöst till att jag tog studenten! Det är riktigt häftigt! Jag skrev i augusti 2009 om min nya skola.

Det känns som att jag lever i en bubbla just nu. När jag kommer hem spräng bubblan och när jag cyklar till skolan kliver jag in i bubblan igen. Ibland känns det ganska bra att vara i bubblan, lite ovant men bra. Ibland väldigt konstigt. Sen kommer jag på att denna bubbla ska jag vara i, i tre år. Den känslan känns overklig.

HURRA HURRA HURRA Bloggis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0