snow

Måndag + roliga julklappar

Hejsan hoppsan Karlsson! Idag har jag ju lördag och det var alldeles underbart att få sova ut imorse. Efter frukost åkte jag en sväng till mormor och morfar. De är så snackiga och det är så kul att se att de har energi! Efter det tränade jag med Malin en sväng och nu har jag precis kommit hem från stan. Mamma och pappa har nämligen kommit på den brilianta idén att jag ska önska mig ett täcke och en kudde i julklapp, inte jättekul om du frågar mig. I eftermiddag har vi iallafall varit på stan och kikat på det. Hmm, vi får väl se om inte tomten kan komma på något lite mer skojigt att ge mig. Man kan ju alltid hoppas att han har sett att jag varit rätt snäll i år.

Se här tomten - jag ser väl rätt snäll ut? Med klistermärke på solglasögonen!

Så, där hade vi redogörelsen för måndagen den 5 novmember. Jag tycker för övrigt att det känns jättekonstigt att det är november. Vad hände liksom med hela år 2012? mycket har hänt men det har ändå gått fort. För fort. Jaja, ikväll väntar en härlig Ensam Mamma Söker-final. Superkul och skitspännande om du frågar mig.

Kommentarer
Postat av: Kusinvitamin

Ja vi får se om Saade har tid att hänga med till farmor och farfar! ;) Ja det låter jätte mysigt att vi har jul tema när vi fottar ! :D Bi har ju lite insperations bilder på min blogg ju :)

2012-11-07 @ 10:19:28
URL: http://baraebbis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0