snow

Bakning & besök hos ambulansen

Hejsan svejsan! Jag säger det varje fredag men weeehooo! SÅ GÖTT! Den här fredagen blev lite av en repris av förra fredagen kan man säga. Jag har nämligen bakat - igen! Och samma sak dessutom! Förra veckans muffins blev en hit! Så idag ska jag bjuda mina flöjtspelare på god fika som inledning på helgen!



Annars har dagen flytigt på bra. I skolan var vi på studiebesök hos ambulansen. Väldigt intressant och kul att se hur de jobbar! Men jag vet inte riktigt om det skulle passa mig. Jag blir så lätt orolig och om jag då ska se akutsjuka människor kämpa för sina liv - ja då kommer jag ju brista av orolighet! Men vem vet - när jag kommer över min orolighet kanske jag kommer fram till att detta är precis vad jag ska syssla med.

Jaja, det ska nog bli något av mig också. Om inget annat kan jag ju bli konditer och baka kladdkakemuffins dag in och dag ut - för det är något som jag vet att jag skulle behärska utmärkt. Och jag skulle inte bli ett dugg orolig ifall en liten muffins höll på att brännas vid och bli akutsjuk! Det hade liksom känts med OK!

Nej, nu ska jag sluta spåna om min framtid och istället sätta fart!

GLAD FREDAG fina fina Bloggis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0