snow

Depression & favoritsoppa på en tisdag

Goddag tisdag! Jag har fortfarande lite sommartänk och tänker att tisdagar innebär Allsång på Skansen. Men ack att det inte är så! Den här morgonen har börjat med att jag har pluggat en del. Jag ska ha en redovisning, lite längre fram, om prostatacancer. Läser om föreningar och vad Blå Bandet innebär, bland annat. Sedan åkte jag till skolan. Men jag räknar knappt att jag gick i skolan idag, för min lektion varade bara i två timmar. Vi är just nu mitt inne i en depression. Hela klassen. Ja alltså vi är mitt inne i ämnet depression, haha. Den här kursen heter Psykiatri 1 och är väldigt intressant! Läraren har ett bra upplägg där vi varar muntliga prov med skriftliga!

Lånad

Just nu lagar jag och mamma mat - min favoritsoppa! Kyckling, broccoli, morötter, paprika, äggnudlar och currypasta! Mamma säger att hon tog i massor av currypastan så detta kan bli spännande! Vi kallar den för thai-soppa! Jag gillar när det är starkt! Till detta har vi vitlöksbröd som ligger och får färg i ugnen! Mmmm! Fin tisdag!

Kommentarer
Postat av: Håkan Florin

Va roligt att du ska belysa ämnet prostatacancer. Vill du ha mer info så står jag gärna till tjänst. Jag har gjort resan. Du kan läsa på min blogg och du får gärna kontakta mej om du har frågor i ämnet. Jag är ju ingen urolog men jag har som sagt egen erfarenhet.
Ha en bra dag
Prostatalös
Håkan Florin

Svar: Tack för din kommentar! Hoppas resan går bra för dig! Tycker det är starkt av dig att driva en blogg om ett sådant tungt ämne! // Annie
Annie

2012-09-19 @ 06:07:22
URL: http://hakanflorin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0