snow

5 punkter


Vi kör ett inlägg i punktform idag. Vad har hänt sen sist vi hördes? Jo, det ska jag berätta..


1. Jag har ätit alldeles för mycket godis så nu har jag en deal att vara nyttig i några veckor. Det där med löften till sig själv att man ska träna si och så mycket och inte äta det ena och det andra brukar fungera så där. Det vet jag redan. (Förstår inte i min vildaste fantasi att jag hållt upp med godis i ett helt år för några år sedan!!) Men det känns ju ändå bra att ha de där nystarterna och då få känna att man liksom är nollställd. Konstigt det där är. Egentligen. Men tror ni inte många fungerar likadant? Och varför är alltid måndagen den bästa dagen för start?

2. Jag har jobbat idag och hade kunnat betala 500 kronor för att få ligga kvar i sängen i åtminstonne två timmar imorse. Men det gick ju inte. Såklart. Så det var bara att pallra sig upp. Men efter nio timmar på jobbet kändes det ändå bra! Timmarna flög fram och vipps så var klockan fyra! Älskar att dagarna på jobbet går snabbt!

3. Jag läste precis igenom min dagliga bloggpost och hade satt i halsen (om jag hade druckit något) när jag fick se att Blondinbella är gravid! Coolt!

4. Igår körde jag en sväng till både mormor och morfar och farmor och farfar. Jag och farmor följde upp vår årliga tradition med att plocka årets skörd av vitsippor. Skogen intill där dem bor finns hur många som helst. Det är som ett hav av vita blommor! Så himla fint!

5. Igår blev jag trött på allt och bestämde mig för att nu får det vara sommar - kommer den inte till mig får väl jag ta mig till den, tänkte jag. Så jag bokade en sista-minuten-resa! Jag längtar efter shortsväder, bad i turkosblått hav och bruna ben! Tjoho! Jag lovar hålla er uppdaterade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0