snow

5 punkter



Ibland tycker jag att det är rätt knepigt att komma på vad jag ska blogga om. Jag väljar medvetet att inte blogga allt för mycket om vad jag gör om dagarna, för jag vill behålla det lite för mig själv. Men man måste ju då vara rätt kreativ och fantasifull om man vill kunna leverera blogginlägg och det kan ju vara förbaskat svårt emellanåt. Men jag kör mitt bloggande i punktform idag. Så har vi kammat hem ett inlägg på så sätt.

1. Idag (eller ja, helt ärligt så var det faktiskt igår) så tog jag den här bilden. Panorama-effekten får verkligen effekt tycker jag. Och havet är som terapi för själen. Verkligen.

2. Jag längtar till fredag! Dels för att det är just fredag men mest för att jag ska få min födelsepresent av Marcus då! Wi!

3. Jag känner mig fet. Äsch, kanske inget man direkt ska tala om i sin blogg. Men jag tycker det är viktigt att poängtera att jag inte alltid mår så jäkla bra, för den uppfattningen är det lätt att få. Man kan tro när man läser många bloggar att alla lever topppenliv och mår så in i helvetets bra. Men så är det ju inte. Förstås. Men nu vill jag slippa halsont (har haft det i en hel månad - ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET) och kunna träna och känna mig i form igen! Om två månader ska jag springa Änglamilen och då ska jag vara på topp. Så är det bara.

4. Änglamilen - en mil, ganska logiskt- och det känns rätt långt för att vara mig. Men i lördags fick jag världens längsta, bokstavligt talat, present, i form av att bli anmäld till Göteborgsvarvet! FATTAR NI? Änglamilen som liksom har varit och är, för all del, en big deal för mig blev så fjuttiputtigt, helt plötsligt. Nu ska jag istället plussa på en hel mil till eftersom Göteborgsvarvet är på 21 KILOMETER. Men det är inte förrän i maj nästa år. Puh. Tack och lov. Men coolt ska det bli. Jag älskar utmaningar! Tack Biffen för presenten! 

5. Ni vet väl om att jag har Instagram? Hoppandehatten. På tal om toppenliv och om att må så HIMLA bra så ser det ut som att jag mår just så - där. Men ni vet ju hur det egentligen ligger till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0