snow

Timme för timme


8:30
Vaknar och spelar restaurangspelet som jag just nu är beroende av. Mycket underhållande ska ni veta!



9:30
Äter frukost tillsammans med Jenny och Steffo i Nyhetsmorgon. Detta gör jag i sällskap av min nya, fina tekopp och ett grymt gott te! Specialblandning är namnet!


11:15 Står i kön till kassan på Willys, med pappa, och upptäcker, till min stora glädje, att de säljer den turkiska chokladen som jag och Marcus levde på i Kemer!


12:20 Efter en vända in i ännu en mataffär var vi hemma igen! Storhandling: avklarad!

 
12:50 Bakning står på schemat. Klassisker blir det. Kladdkaka gånger två. Vill ni ha ett par tips på hur man kan få till en riktigt bra kladdkaka? Ett. Elvispa ägg och socker länge. Helst tio minuter. Två. Gör en och en halv sats till en kakform. Resultatet blir tjockare och fylligare. Höga kanter, som på café.


13:30 Ska ha kokosöverdrag på kladdkakan och läser recept. Jag hade verkligen fullt fokus på körkortet när receptet skrevs för två veckor sen och därav blev omrörning - omkörning! Min typ av humor!


14:45 Kladdkakorna är klara och jag beger mig till Parkskolan. I bil. Coolt.


16:50 Jag och Marcus kör till ett tomt Lager 157. Bara vi där. Gött! Testar kläder i lugn och ro.



17:00
Bland annat en snygg regnkappa. Bestämmer för att köpa en men har svårt att välja färg. Vele-Majan i mig får det jobbigt.


18:30 Vi handlar en kasse var med kläder och är nöjda. Beger oss mot Ängelholm igen och stannar till på Burger King. Wopper Meal sitter fint. Även kronan på huvudet.



22:20 Vi väljer kvällens film men kommer på att vi är rätt trötta så skippar film.


23:15 Jag kör hem och somnar gott efter en härlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0