snow

En vecka i Benalmadena

Nu tänkte jag att vi tar oss tillbaka några veckor - till Malaga, och "Benal MA dena" som vi kom fram till att man uttalar det. Jag har ju bara pratat om väskorna som försvann och lite av glömt bort att vi faktiskt var på semester en vecka (och under den tiden vara, tack och lov, ovetandes om att väskorna inte bara skulle spela oss ett spratt på ditresan utan även i Köpenhamn, en vecka senare. Men det glömmer vi nu och den sista väskan som ännu inte hittat hem får vi sörja och ha en begravning för längre fram - ännu har vi inte gett upp hoppet). Men nu var det alltså inte väskorna som skulle ligga i fokus utan en väldigt härlig semestervecka.


Vi bodde i ett mycket högt lägenhetshotell precis vid havet - Sunseat Beach Club. Hotellet var väldigt fint och stort (det är hotellet som man ser längst bort på kustremsan, på den näst sista bilden) - och här var lika mycket barn som på Cypern-hotellet som jag och Marcus var på i våras, haha. Jag drar mig till alla dessa barn, haha. Vi trodde att alla lägenheter hade havsutsikt så brydde oss inte om att säga ifrån om detta, som man kunde göra, någon vecka innan ankomst. På tredje bilden ser ni vår alldeles underbara utsikt. Visst blir man nästan tagen av vyn? Hehe, nej men vi skrattade mest åt det, men ändå! Vi badade mycket, gick till stranden och solade och lyssnade på en strandsäljare som sjöng Gangnam Style och blåste såpbubblor, gick in till hamnen varje kväll för att äta middag, hittade en favorit som gjorde stenugnsbakade pizzor, plockade snurresnäckor, läste Tusen Strålande Solar, fotade mycket, åkte in till Malaga för en dag och shoppade loss på spanska klädkedjor som Zara, Sfera och Bershka och hade en väldigt fin vecka. Vi åkte hem med nya erfarenheter om väskor och dess förvinnande. Och mycket familjetid rikare.

Kommentarer
Postat av: Josse

haha gick igenom ditt semesterarkiv för att få lite semester feeling och la märke till din rosa keps- haha! Älskar den! den måste med till kreta, måste MÅSTE!

2014-02-09 @ 17:24:16
URL: http://josefineochmarcus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0