snow

Fem fem fem

Jag hade precis skrivit världens längsta inlägg men nu försvann allt. Vilken liten skitsak att bli irriterad över men det är grymt störigt. Hur som helst så skrev jag att jag hade varit sjuk hela veckan så det har inte hänt särskilt mycket här. Jag har fått tacka nej till jobb och det är inte alls särskilt kul, Jag har mest legat på soffan och kollat på de avsnitt av Hannah och Amandas middagar, som jag missat. Lite mode, lite matlagning men mest prat om andra människors livshistorier, deras dalar och toppar. Sånt kan jag lyssna på i timmar. Och det är precis vad jag har gjort också.


Jag hade även knåpat ihop "ett fem saker ni inte visste om mig"-inlägg. So here we go again!

1. Jag älskar att dricka läsk med sugrör. Alltså andra drycker kan också drickas med sugrör men det är något speciellt med läsk och kolsyran tillsammans med sugröret. Det är precis som att sugröret gör att läsksmaken fördubblas. Väldigt uppskattat. Såklart. Sen är jag en sån där sugrörsbitare också. Himla störigt enligt vissa men jag måste då bara fråga hur ni kan låta bli? Jag har försökt, men det är ju omöjligt! Iallafall, läsk och sugrör är en mycket bra kombination.

2. Jag blir så fruktansvärt kissnödig av springvatten, eller ni vet sådana där stenar som man har kopplat vatten till, som går igen med rinnande vatten på toppen av stenen. Ja, ni förstår vad jag menar. Världens kanske mest rogivande ljud men man kan ju inte umgås samtidigt som dessa porlande stenar finns på samma uteplats. Bjuder ni mig någon gång på middag en sommarkväll och inte riktigt orkar med mig där i slutet, sätt igång springvattnet så lovar jag att ni inte ser röken av mig, haha.

3. Jag har bestämt vilken låt som ska spelas på min begravning. Ja, det är sant. Det gjorde jag för många år sedan. Låten är Release Me med Oh Laura. Den var ju med i den här Saab-reklamen eller hur det nu var. Jag tycker att den är väldigt vacker och kan riktigt höra den spelas där i kyrkan. På min begravning.

4. En egenskap som jag uppskattar mycket hos vänner, men även andra människor, är de som kan skämta på sin egna bekostnad. Alltså det är något visst med att kunna skoja och driva med sig själv. Jag tycker oftast att det är just de skämten som är roligast men det är även dessa personer jag orkar lyssna på längst, utan att tröttna. För visst gör man annars det? Tröttnar, menar jag. Jag är så sablans trött på folk som behöver hänga ut andra människor för att själva framstå som roliga. Det är inga schysta typer det.

5. Jag vet inte om det är sant - eller om det bara är jag som inbillar mig - men jag har fått för mig att alla mina förkylningar ter sig likadant. Det börjar alltid med halsont, går över till snuva och avslutas med hosta. Det borde ju inte vara samma ordningsföljd och, inte heller för den delen, alltid innehålla alla tre symtom för man har ju alltid olika virus. Eller hur? Undersköterskan Annie här, har inte fått lära sig det i sin utbildning, känner hon. Hmm...

En salig blandning. Alltifrån petitesser med detaljbeskrivning till döden. Så som det ska vara. En fredag, som denna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0