snow

Fem nya ting

Klockan närmar sig halv tolv här och jag är uppe sent, på en måndag. Arbetslös kallas det. Hade det varit skola imorgon hade jag varit plikttrogen och kommit i tid. Alltså hade jag gått och lagt mig och sovit sedan en timme tillbaka. Men nu har jag inget att komma i tid till. Äsch, tycker ni jag låter deppig? Ja, men då har ni en gnutta rätt också. Livet är inte alltid så jäkla roligt och just nu kan jag motvilligt (vill ju att det ska vara det) erkänna att jag tycker så. Men så tänkte jag att nu ska jag göra ett sånt där "5-saker-ni-inte-vet-om-mig"-inlägg för att jag tycker det är lite småkul. Okej nu kör vi!


1. Jag älskar svenska tvprogram. Melodifestivalen, Ensam Mamma Söker och Familjen Annorlunda. Jag skäms nästan lite för att det är just den här typen av underhållning som jag gillar men detta är så mycket jag. (Om man ska vara "som alla andra" ska man följa Vänner och Ellens Show (eller vad det nu heter, kan inte ens namnet. Men jag har inte sett ett endaste avsnitt).

2. Jag tycker om gröna oliver, men hatar de svarta.

3. När jag fick veta att kaviar består av fiskägg slutade jag äta det. På direkten.

4. Jag har aldrig (aldrig!) gått och lagt mig utan att ta bort smink och borsta tänderna. Det spelar ingen som helst roll hur snurrig jag varit eller hur sent jag kommit hem. Hade fått panik om jag vaknade med kletig mascara och oborstade tänder på morgonen.

5. Jag tycker att en av mina bästa egenskaper är att jag hälsar på människor jag möter när jag är ute och promenerar. Haha, lät det konstigt?! Nej men tänk själv vad glad man blir när någon ger ifrån sig ett stort smile när man själv har en dålig dag. Ett leende och ett hej! Lätt som en plätt!

Visste ni något redan?

Kommentarer
Postat av: Malin

Du är fantastisk!

2013-02-12 @ 12:02:57
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se
Postat av: Ebba

Ja jag visste nästan allt om dig ;)

2013-02-12 @ 12:13:33
URL: http://baraebbis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0