snow

Sjukstuga & resa bokad!

Tjena tjena Väggen! Här inne har det varit lite tyst de senaste dagarna. Ja, ungefär lika tyst som jag själv har varit, kan man säga. Jag har varit och är fortfarande nämligen så förkyld vilket gjort att jag inte orkat allt för mycket. Pelle Svanslös och Word Feud har fått roa mig. Men jag har ändå lite roligheter att berätta.


Det är nämligen så att flygbiljetter till Italien är beställda - wiho! Emelie och jag har funderat i flera månader på vart vi vill resa. Vi har gjort massa olika rutter, kollat upp vilka länder som lockar, vilka städer som ser intressanta ut, vad flygbiljetter kostar, hur interrailkort fungerar och hotell och ditt och datt. Det finns så många platser man vill se och besöka och det hade varit så skoj att ta alla på samma gång. Men det går ju såklart inte. Det ska både finnas tid och pengar. Nu är det iallafall bestämt att vi ska åka till Italien och detta är ett drömresemål hos oss båda! Ingen av oss har varit där och just därför blir det extra spännande. Vi kommer börja i Rom och därefter följa kusten och hoppa av på olika stopp som vi valt ut. Tänk att få fira midsommar i ITALIEN! Coolt! 

Nu fortsätter förkylningskuren här.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Wiihooo!! Så kul! Även jag har åkte på en tredje runda förkylning! Heja immunförsvaret! Krya på dig sötaste

Svar: Superspännande, verkligen! Får ta tag i den där italienskan snart ;) Eller är det engelskan vi ska börja med?! ÅH FY, hatar vara sjuk! Detsamma!
Annie

2013-02-20 @ 20:53:48
Postat av: kajolina

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! hur ska jag nu klara mig på midsommar utan mina små flickor!!!?? :'(

Svar: Du får helt enkelt komma till ROM! :D
Annie

2013-02-20 @ 21:54:07
URL: http://karolinaae.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0