snow

Tips i Kemer!



Nu när vi ändå är inne på det här med resor så vill jag tipsa er.
Förra året, när jag och Marcus skulle åka på semester så var vi (läs: jag) inne och läste om olika resmål och hotell ganska så mycket. Jag jämförde bolag och hela den biten ni vet. Men tillsist bestämmde vi oss för Turkiet, Kemer. Vi (läs: mest jag) hade lite krav på stället. Vi ville ha ett fräscht hotell, med frukost, pool och tillgång till eget kök, inte allt för långt till stan och restauranger och havet skulle vara inom ett par kilometer. Och sen allt detta till ett bra pris förstås. Ett bra pris för mig är max 5000 kronor per person. Och nu kära Bloggis vill jag att du lägger Viking Apart Hotel på minnet. Vilket schysst ställe!


Ett mer prisvärt hotell än detta kan man knappt få. Hotellet (eller lägenheten som det kallas när det finns kök) var väldigt fräsch, allt kändes nybyggt. Alltid så rent och städat överallt! Det låg i slutet av "stangatan" så man bodde perfekt. Vi hade en kilometer till stranden men det var 40 grader och stekande sol så det kändes faktiskt lite långt att gå dit (vi gjorde det en gång och med 1,5 liter vatten funkade det). Men det var inga problem att ta sig till beachen för badbussen kom och hämtade upp gästerna någon gång i timmen. Helt gratis. Och väl på stranden kunde man bara uppge att man kom från detta hotell så fick man gratis solstolar också. Riktigt nice!


Om vi ska ha något att klaga över så var det frukosten. Blä! Frukten var torr, det fanns bara ljust bröd, sockerjucie och det kändes som att det inte var någon riktig rullians på maten. Så om jag skulle åkt dit igen hade jag hoppat över frukosten. Men förutom den lilla detaljen var stället perfekt. Nämnde jag att vi flög från Ängelholm? Det var UNDERBART när vi åkte hem. Ett två tre så landade man och en kvart senare var man hemma. Och priset då? (Det hörs som jag försöker sälja detta till er, märker ni det?). Priset är det bästa. Vi var där under högsäsongen och då betalade vi 4000 per skalle. Helt perfekt enligt min plånka. Viking Apart Hotel alltså. Ett litet tips till: är ni där under augustimånad: lägg inte till en tusenlapp för balkong. Den gick iiiinte att vara på mer än korta stunder. Vi beställde vår resa genom Turkietresor.

Och nej, jag blir inte sponsrad. En 20-läsare-blogg har inte den förmånen, tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0