snow

Jag ♥ Dig


Idag firar jag och världens bästa Marcus tre år! Det är helt galet vad tiden går fort! Jag börjar få den där känslan som Eva har i Eva & Adam, ni vet. När de hade varit tillsammans i ett par år sa hon "folk börjar tro vi är gifta" och samma känsla kan jag också få ibland. Människor, som vi både står nära men även "hejhej-kompisar", tar oss som vi varit tillsammans i evigheternas evighet, som gifta. Men ska jag berätta en hemlighet? VI ÄR INTE GIFTA! Han är bara en väldigt kille som passar ihop med en väldigt bra tjej och tillsammans blir vi då för jädrans bra. Så ligger det till. Om ni undrade. Nu ska jag ägna den här kvällen åt min stora kärlek ♥

Kommentarer
Postat av: Josse

GRATTIS FINISAR! Tiden går fort om ett par år är jag förhoppningsvis best man! För ja en kvinna kan vara best man, man har väl sett sex and the city!?

2013-07-18 @ 21:42:50
URL: http://josefineochmarcus.blogg.se
Postat av: LajnaStajna

Sjukt att det är tre år sen vi stod och vigde er till ett par på torget i hjärtskenet! Riktigt kul kväll! Det är ju ett tag sen, gammal man blivit. Jag måste fasen leta upp den där videon :) Grattis på er!

2013-07-18 @ 21:55:04
Postat av: Malin

ÅH KÄRA NÅN! stoort grattis till er! :) Det har ni gjort bra. :)

2013-07-18 @ 22:23:16
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0