snow

Ayia Napa!

Gud hör bön - och därför slapp vi åskoväder igår! Det tackar jag för! Och detta tycker jag att vi ska fira med ett riktigt semesterinlägg! Tycker ni inte?

En sak som jag tänkt på är det här med semesterkänslan. Att semestern är, missförstå mig nu inte, nästan som bäst när man kommit hem. Alltså det är ju bara allt det fina och härliga som man ser tillbaka på. Om man nu skulle bli supersjuk, matförgiftad eller något annat hemskt så är det väl klart att man kommer ihåg det också men bagateller som det toviga håret, all sand på hotellrumsgolvet eller den äckliga pizzan har man ju förträngt när man väl kommit hem. Då är det ju värmen, svårslagna stunder och den lite extra roliga kvällen som finns där på näthinnan. Det småjobbiga är som bortblåst. Det var så jag menade. Med det sagt så vill jag att ni spänner fast säkerhetsbältet, lägger allt handbagage under stolen och lutar er tillbaka för nu lyyyyfter vi!

Underbara Nissi Beach. Ett mer turkost hav får man leta efter!
Här snorklade vi och kollade på båtar..
..och på turister som ville ta bilder till fotoalbumet!
Vi ville ju inte vara sämre! Klick klick!
Första kvällen åt vi på den här restaurangen! Souvlaki stod på menyn!
Nästa dag höll vi till på den mer livliga delen av Nissi! Här är det fest från tidig morgon till sen natt! Bli inte förvånad om en strippa hoppar upp på barbordet eller en grodklädd man börjar jucka inför alla!
Efter några timmar i solen tog vi en paus i skuggan!
Vi var ute på ön och kollade när folk åkte på ringar!
Och på tanter med osmakliga biknitrosor! Huuuuur tänkte du här gumman lilla?!
En kväll var vi ute med Oliver och Joel! Man kan knappt tro att de bara druckit en öl när den här bilden togs va? Äsch, det var säkert kamrablixten!
Jag plöjde igenom den här tidningen en eftermiddag på stranden! Gött!

Fortsättning följer!

Kommentarer
Postat av: Maja

HAHA, tantens trosor ;)

2013-06-02 @ 14:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0