snow

Nissi Beach, tacoskväll & poolhäng!

Då tänkte jag att vi kör ett sista stopp på vår resa! Här kommer lite strandbilder, våra sista kvällar och den omtalade pelikanen! Jag tycker verkligen det har varit toppen att resa i maj! Lagom hetta och betydligt billigare än att åka under juli/augusti (då det för övrigt är så varmt att man knappt står ut). Jag kommer gärna tillbaka till Cypern så fort hösten knackar på dörren! Vem vet - det blir kanske en spontanare igen?! Vem kan få för mycket av sol och bad?

Vi åt lunch med en alldeles underbar utsikt en dag! Man kan inte direkt klaga! Det är verkligen overkligt blått det här havet alltså!
Helt ovetandes om att en pelikan strax kommer göra oss alla lagom skraja, förvånade och skrattiga!
Herr (eller fru) pelikan! Visst är den maffig? Ser ni så nära den står mannen brevid (beskärde bort honom för det var bara en vältränad gubbrumpa (eee, kan man skriva så?) som syntes, haha)?
Jag lärde Marcus vad "gyllenesnittet" är för något! Duktig kille!
Hade alltid kunnat ha det så här bra!
På kvällen lyxade vi till det med en riktig tacosmiddag! Så gott att slippa pizzan! Hotellet vi bodde på har två restauranger och den ena, La Tasca, hade jättegod mat!
Vi ville tvunget ta en bild med Lollo och Bernie så en liten tioåring (som för övrigt måste tro vi är dumma i huvudet) agerade fotograf! #tjenatjena
Gick och "hälsade på" lägenheterna vi bodde på när jag var....
.. så här liten! Då fyllde jag två år och farfar fyllde jämt så vi var här för att fira honom!
Finn ett fel?

Sista dagen checkade vi ut från rummet vid lunch och sen låg vi vid poolen hela dagen och njöt av de sista timmarna av solen och Sunwing Sandy Bay! En riktigt härlig vecka sa jag hejdå till och tänkte - seeemmmester är bra gött och är så tacksam att jag får uppleva det lite då och då! Cypern, tack för den här gången, vi ses igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0