snow

Sol, vind & vatten!

Nu tycker jag det är på tiden för ett nytt Cypern-inlägg! Här kommer ett gäng bilder från när vi var på ett av Europas största vattenland (ja, jag tycker det är lite coolt), från kvällen när vi var på ett äkta b-tivoli - jag spelade lufttvärflöjt med den lokala "orkestern", en outfitbild på min klänning som jag hade på nians skolavslutning (bara en sån sak!) och från Champions Leuge-finals-kvällen! Älskar semester och hade lätt kunnat dra dit nu på en gång för ännu en vecka med sol och bad! 

Vi var på den populära "utsiktsplatsen" där alla tursiter stannade till och tog diverse semesterbilder! Minst en hoppbild är ju obligatorisk på varje semester!
Vi åt pizza ett par kvällar och denna var den sämsta av alla! Det kändes som en Findus-pizza - från frysen och in i ugnen! Blä! I övrigt tyckte jag den här kvällen var en av de bästa på hela veckan! Inga tider att passa och lita extra fnissiga! Och vetskapen om att vi hade många dagar kvar att njuta av!
Vi matchade med likadana skor - ni får gäääärna tycka vi är urlöjliga! Men bådas favofärg är blå så det är så!
Här hade Marcus precis avslutat sitt Begging-framträdande! Dansstegen satt och sången är snart kirrad!
Pom pom pom! Tut tut tut!
Klassiskt! Synd att det var fel årtal!
WATERWORLD! En dag hade vi mulet och då passade vi på att åka hit! Jag åkte ALLT förutom...
..den här oranga, branta kanan! Fy för! Marcus skulle tvuuuunget åka den.. Splash! Men den röd/gula åkte jag och den var bra mycket läskigare än vad den ser ut på bild! Ett två tre så var man nere! Man hann knappt tänka! 
Nästan inget folk så vi slapp köer och skit! Tack för det!
På kvällen gick vi ut och åt på en restaurang som hade kunnat komma direkt från Mamma Mia-filmen! Vitt hus med blå knutar, små blommiga dukar och en skäggig, söt grekisk gubbe som välkomnade oss i "dörren".
Nästa kväll laddade vi upp inför fotbollen med att äta bakad potatis, kött och vitlökssås! En av de bättre maträtterna! Här hade jag tröttnat på pizza och pasta!
Fotboll med Oliver och Joel på hotellet!

Del tre kommer till helgen!

Kommentarer
Postat av: Maja

Haha åhh, den grekiska restaurangen åt vi också på! Så himla mysig :) Haha och hans skägg, helt galet!!

Svar: Ja, den var verkligen gullig! Han var också så typisk grek tyckte jag! Söt gubbe men måste vara jobbigt att hålla iordning allt skägg! Usch!
Annie

2013-06-13 @ 05:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0