snow

Dagens


Dagens färg: Gult, gult, gult! Förr tyckte jag inte alls om den här färgen. Usch! Mamma sa att hon blir så himla blek i gult och efter det ogillade jag också färgen. Såklart. Men nu sitter den på mina favorittröjor (denna från H&M) och till och med på mina väggar. Men det är för att min kusin hade det på sitt rum när hon var liten, och då skulle ju fröken Annie också ha det så. Såklart. 


Dagens tidning: SOLO - som ni kanske vet äääääälskar jag att få prenumerationer i julklapp eller i födelsedagspresent och den här julen fick jag både den här och Veckorevyn. Mycket att läsa! Kul, tycker jag!


Dagens (eller ja, ska man kanske säga favorit, ja det ska man!) parfym: Ja, men absolut! Detta är helt klart den godaste parfymen jag vet. Så god att jag hade kunnat äta den, haha. När jag och Marcus var påväg hem från Turkiet så såg jag den här på flygplatsen. Perfekt - för min förra hade precis tagit slut. Den största flaskan, som kommer vara rätt länge! Yey! Klockan var runt fyrasnåret och där gick vi runt, lite halvt förvirrade och övertrötta och handlade parfymer! Lacoste, Pour Femme heter den.

Tjena tjena alla mina trogna läsare!
Jag får be om ursäkt för den lilla bloggpaus jag tagit. Men jag har haft fullt upp de senaste dagarna så det har inte funnits en kvart över för ett någorlunda ihopsatt och rättstavat blogginlägg. Jag har nämligen fått jobb (yes!) så där har jag varit både torsdag och fredag. Skönt att ha ett arbete men i början är det, som allt annat, lite svårt att hänga med på hur allt ska vara. En arbetsplats har ju sina bestämda rutiner som man själv måste komma in i innan det flyter på. Men jag får ge det lite tid så ska jag säkert komma in i det. Kul att ha jobb!

När jag kom hem igår kväll var det bara att slänga sig framför teven för Farmen-finalen! Erik vann ju! Såååååå bra! Ska ringa farfar och fråga om han är nöjd över vinnaren. Ja, men ser ni - min farfar älskar Farmen! Det tycker jag är lite roligt. Fast ännu roligare är det kanske att morfar följer Ensam Mamma Söker slaviskt. Haha, man hör ju vart mitt intresse kommer ifrån. Det ligger helt enkelt i blodet. Jaja, nu är det dags att fånga dagen som det så fint heter. Stan med mamma står på dagens agenda. Mysigt. Ska låtsas att det är december och att vi är och julhandlar. Det är ju julafton om prick en vecka. Skoja - försvinn äckla kyla och snö!

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, va fin du är!

Svar: Tack <3
Annie

2013-03-17 @ 20:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0