snow

Mot frisörstolen

Så här galen ser jag ut med hättan på!

Tjena, tjena!
Då var det fredag - IGEN! Ja, men visst går veckorna snabbt? De bara flyger fram och om exakt en vecka är det en viss person här inne som fyller jämt! Woop woop! Det ska bli kul! Men där är vi inte riktigt än. Nej, för innan dess måste det hinnas med en liten tillpiffning av håret. Utväxt är sååå tråkigt men trots det försöker jag inte bleka om det allt för ofta - dels för att vara snäll mot håret men också för att vara det mot min lille plånka. Idag är det i vilket fall som helst dags för uppfräschning. Mot Elina - den bästa av dem bästa! Jag blir alllltiiiid nöjd när hon har fått fixa och trixa i ett par timmar. Ha en fin fredag Bloggis!

Kommentarer
Postat av: jossssaan

Jag är så het så het, kan ingen svalka mig? Det är så melodin går och jag måste säga du har aldrig sett hetare ut! Jag är så taggad nu låt det bli påsk så vi kan dansa alla fjädrar av oss på bannan nu!!

Svar: Nej, men eller hur! Jag kan tala om att jag heller aldrig känt mig snyggare. Aldrig! Åh, SNART är det dags! Ska bli så kul att träffa er alla! Puss!
Annie

2013-03-22 @ 16:34:23
URL: http://josefineochmarcus.blogg.se
Postat av: kajolina

haha åååh mitt lilla bebis troll! Och josses kommentar, iiih!! Super taggggggad!!!

Svar: Saknar ihjäl mig efter dig! Såg en "varning för ridare (ryttare heter det kanske? haha)" idag och kom på att jag vill träffa dig NU! Snart ses vi! <3
Annie

2013-03-22 @ 22:07:46
URL: http://karolinaae.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0