snow

Fredagen i bilder


Igår när jag cyklade till jobbet kom jag på att vi kan ha en liknande EFIT på bloggen (ett foto i timmen) denna fredag. Men när man jobbar och så där är det inte enkelt att få ihop en bild per timme men jag tänkte mer att jag visar dagen i bilder helt enkelt. Det kan ju vara lite kul det också! Som sagt. Jag började dagen med att cykla till jobbet. När jag kommer till stan kollar jag klockan och är det mer än 20 minuter tills jag börjar brukar jag gå sista biten. En kilometers promenad och man hinner andas frisk luft - två flugor i en smäll!


Slutade vid fyratiden. Då hade vi hunnit leka ute i solen, sortera tuschpennor och rita indiska mattor (det gäller att ha fantasi!). När jag kom hem njöt jag av det fina vädret och av mina födelsedagsblommor som fortfarande står sig! Laddade inför min "långrunda" med att äta tacoschips och dricka vatten!


Tanken med träningen har ändrats lite med tidens gång. Men jag börjar komma in en bra rytm och jag ska verkligen försöka bibehålla den! Jogga en dag i veckan i lagom tempo. Detta pass ska kännas hyffsat lätt och motivera och få träningen att kännas kul. Ett gympass i veckan. Ett intervallpass. Och sen ett tungt pass där jag ska springa långt och länge. Igår blev det en mil!! Jag är så stolt att jag klarar det! Helt slut efteråt men bästa känslan i kroppen!


Efter återhämtning och dusch åkte jag hem till Karolina för en mysig fredagkväll! Körsbärsträden står redo för att slå ut och blir det varma grader i helgen kommer hela parken målas i rosa! Underbart!


Vi lagade kyckling med pesto och soltorkade tomater, färskpasta och sallad! Super! Karolina gav med sig att se Lets Dance för min skull också åt vi björnbärsglass med vit choklad! En väldigt bra inledning på helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0