snow

Kocken Annie



Har bestämt mig för att ta tag i det här med matlagning på riktigt i år.
Fick en kokbok i julklapp som sporrar mig ännu mer till att bli bättre på att steka fisk och göra grytor. Längtar mest efter att "det bara funkar" och att man vågar testa gå utanför receptramarna. Men just nu är jag väldigt nöjd och glad om jag klarar det med kokboken nära till hands. Har väl aldrig haft några större ambitioner tidigare, har varit väldigt belåten med att stå för en god sallad. Har däremot alltid dragit mig från att röra köttet. Men som sagt: ändringar på det nu! I kokboken står det mycket utförligt hur man gör allt. Och då menar jag verkligen allt. Som här till exempel: hur man hanterar salladsbladen från isbergssalladen. Mycket viktigt att det står att man ska ta bort de vissna bladen och skölja dem under rinnande vatten. För det hade jag absolut inte kunnat klura ut själv. I veckan ska jag marinera kyckling och göra en riktigt smarrig pastasallad med kyckling, bacon, fetaost, oliver och soltorkade tomater! Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0