snow

Helgen som gått & vecka 13

Idag har jag lekt att jag är veterinär, gjort mängder med sandpajer, läst Mirabell för barnen och stängt förskolan. Så mitt huvud är allt annat än piggt just nu! Tänkte därför vi kunde köra ett inlägg i punktform idag. De där inläggen brukar dyka upp lite då och då när min hjärna inte är helt med! Ska vi dra vad jag gjort i helgen? Och vill väl redan nu varna om att det blir lite som det jag skulle undvika (konstig mening men svenskan får vara si sådär i denna stund). Kommer ni ihåg? Jo, men det var ju det här med att vara nöjd över att jag hunnit med så mycket när jag i själva verket ska vara mer stolt när lördag och söndag varit lugna. Haha.... Är i alla fall väldigt glad över att må bra igen och njuter verkligen av att känna mig kry!


1. I lördagsmorse strök jag massa tvätt. Alltså, visst är det rätt roligt ändå? Fixa i tvättstugan i sin egna takt med radion på högsta volym!
2. Ställde in Spotify i bilen och lyssnade på mina favoritlåtar och sjöng med en stark röst till Oscar Zia! Det är något speciellt med att lyssna på bra musik i bilen! Som rena lyckopillret! Styrde kosan till Väla, som jag knappt orkade vara på i mer än en halvtimme. Mycket folk och hemskt dålig luft! Hämtade ut ett födelsedagspaket till mig själv på Zara!
3. Sprang en mil! Wohooooo! Superglad och lycklig att jag klarade det! Ingen stress eller press. Jag hittade en runda som innehöll lite asfalt och lite trafik och mycket skog och hav! Tog mig runt och ingen var gladare än jag när jag sladdade upp på uppfarten!
4. Bakade citronmuffins med Ebba. Vi kollade på världens gulligaste film, The Valentines Day och på videoklipp från förr!
5. I söndags lagade jag min specialitet - soppa! Bjöd gamlingarna på detta och firade min födelsedag några dagar i förväg!
6. Avslutade dagen med att se Mästarnas Mästare med Marcus och hans familj! Så fint det är i Kroatien! Också sörjde vi en smula att Mats inte vann Farmen!

Nu kickar vi igång en ny vecka! En vecka med många timmar på förskolan, en eftermiddag hos farmor och farfar, Tjejkväll på stan och födelsedag bland annat!

Kommentarer
Postat av: Josse

Jag va också på väla i lördags!! :)

Svar: Hmm visste inte ens att du var i Sverige ;) Så jag spanade aldrig efter dig!!
Annie

2014-03-25 @ 21:23:19
Postat av: Josse

Nej knappt ingen som visste det men behövde uppsöka en svensk bank blandannat!

2014-03-27 @ 18:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0