snow

Förhoppningsfull



Hallå!
Jag måste försöka rycka upp mig och har kommit på ett par saker som jag tror kan hjälpa mig. Först av allt måste jag sluta oroa mig över allt och inget. Jag kan ju gå och grubbla över att jag inte förstod ett kapitel eller en föreläsning och sen slukar det all min energi. Så får det inte vara! För det andra får jag inte ta detta på allt för stort allvar. Jag menar inte att jag slösa bort min tid och inte ta chansen men jag måste se detta lite mer från ett helikopterperspektiv. Vad händer om jag inte klarar det här delmomentet eller tentan? INGENTING, förutom att jag får göra om det. Sen tror jag det är viktigt att man hittar någon form av studieteknik. Att man förstår huvudpoängen på föreläsningen och sen snappar upp den biten i litteraturen, så man inte behöver sträckläsa 28 böcker. Och sen att man planerar väl. Det är ju A och O. Jag försöker gå upp i tid, läsa på tåget och vara närvarande på föreläsningar. Sen får man försöka släppa det och planera in saker som sporrar en. Efter det här klockslaget ska jag vara helt ledig, ska träna, laga mat eller träffa någon jag tycker om.. Jag låter väl lite mer positiv idag?

Kommentarer
Postat av: Karro

Du är grym, kommer du klara galant om du bara slappnar av och fokuserar på det du ska! Puss på dig, längtar till lördag!

2014-09-11 @ 13:25:08
URL: http://karolinaae.blogg.se
Postat av: Malin

Hihi åååh du! Du får tycka att det är skitjobbigt ju! Det är ganska normalt i en så stor förändring! Men alltid bra att försöka se det positiva- du är bäst!

2014-09-11 @ 18:53:14
URL: http://livetsomvaxthus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0