snow

Firar prövotid & påsk!

Hej FREDAG! Exakt i denna sekund tar jag helg! Har nämligen precis släppt dagens plugg och nu får det vara nog! Orkar inte höra mer om arbetskraftinvandring i Europa på 1970-talet och statistik som jämför hur invandrare och infödda har det på arbetsmarknaden i Tyskland och Sverige! Nu vill jag bara prata om chokladpåskharar, färgglada ägg och sol! Ja, har ni sett på maken vilket fint väder det är idag! Det gör mig så glad! En annan sak som gör mig glad och som jag räknat ner till länge är att prövotiden för mitt körkort går ut idag. Allt som firas kan ska firas!




Tänk att det är två år sedan jag tog mitt körkort! Helt galet! Kommer ihåg när jag körde med min körskolelärare till uppkörningsstället och hon frågar mig om det är något sista jag undrar. Jag frågade något om vindrutetorkarna och döm om min förvåning när uppkörningsläraren frågade efter just detta några minuter senare. Det första jag fick veta när jag tagit mitt körkort var att registreringen kommer försenas med en dag eftersom de har problem med datasystemet. Därför står det att mitt körkort utfärdades idag, och inte igår på körkortet. Har varit så nojig över att jag skulle råkat köra för fort eller liknande igår och därför få mycket hårdare straff eftersom prövotiden inte gått ut. Ja, jag vet - jag kan noja mig över ALLT! Så lovade mig själv att inte köra bil igår just för att detta inte skulle få hända. Ja ja, detta var nog för mycket information. Skit samma. 



Något annat viktigt jag har på tungan: jag vill uppmana er att äta massa godis i påsk och träna därefter! Bästa kombinationen! Såg ni finalen av Biggest Loser i onsdags föresten? På tal om träning. Så fint!! Jag tycker de är så duktiga och blir så motiverad till att kämpa ännu mer! När vi ändå är inne på teveprogram. Följer ni Berg & Meltzer? Jag har helt missat den första säsongen i USA men hänger på nu när de gör Europa! De är så härliga! Ni måste tro att jag följer vart enda svenskt program va? Och vet ni? Då tror ni RÄTT! Nu ska jag ut i solen för att springa intervaller! Det bästa med att plugga är att man är så pigg rent fysiskt! Jag ska göra mig av med hälften av energin och spara resten så jag orkar se fredagsunderhållningen: Let's Dance! Man får inte missa ett endaste teveprogram! Inte ett svenskt i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0