snow

Visste du att..

Jag har ett tryck över bröstkorgen och tror det är på grund av stress. Förstår dock inte riktigt hur det går ihop för har inget som stressar mig. Jo, en sak föresten. Klassen är indelade i reflektionsgrupper och till varje reflektionsmöte ska vi läsa varandras arbeten. Detta har jag precis gjort och inser att mitt är typ sämst. Känns inte alls något vidare. Så det har jag lite ångest och känner stress inför. Ska jag få massa kritik och komplettering imorgon? Eller ännu värre, bli utslängd från skolan? Men ska inte grotta ner mig i det. Alla känner vi så ibland. Nu tycker jag vi byter ämne och kopplar inlägget till rubriken! Ni ska få reda på nya saker, som ni förmodligen inte vet om mig. Spännande va? 



Visste du att...
... jag har chans (eller risk) att få tvillingar? Det sägs hoppa över en generation och om detta stämmer är det möjligt att jag får ett tvillingpar! HJÄLP!
... när jag gick i sexan sa jag malligt en dag att jag aldrig minsann hade blivit stucken av en geting? Några veckor senare fick jag två bett fredagarna efter varandra. Lilla Annsi gjät.
... jag avskyr hårdost? Det luktar äckligt och det känns äckligt! Det måste även samlas en massa bakterier ovanpå osten tänker jag, eftersom den är så kletig. Jag kan heller inte vara i en ostbutik, det luktar för starkt!
... bilden ovan har jag som bakgrundsbild på datorn?
... jag ska se Lejonkungen för första gången till helgen? Det känns lite tråkigt att offra en timme eller två till en Disney-film (känns som hela världen vill slå mig för att jag sa det) men av era ord att döma verkar det som att den är värd det! 
... jag ställer min mobil på flygplanslägen när jag ska sova?
... mina favoritfärger alltid har varit röd och marinblå?
... min favoritnalle fick jag som kompensation för att Adam fick mamma och pappas gamla dator in på sitt rum? Tycker så här i efterhand att jag gjorde en rätt bra deal!
... typ alla jag känner fyller jämt i år? Typ, sa jag!
... jag skriver detta för att slippa plugga? Ska läsa en fet bok om anknytningsteorin och det är jag lagom sugen på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0