snow

Myrsine & makalöst glad!

Igår hann jag med typ allt innan klockan slog två. Idag har jag inte hunnit med någonting känns det som. Eller jo föresten. En sak. Jag har varit och köpt det här lilla trädet. Jag har tänkt att det skulle passa bra här i min fönsterkarm och se: det gjorde det också! Jag passade på eftersom Blomsterlandet har halva priset på alla krukväxter den här helgen. Den lilla plantan tror jag heter Myrsine.



Glad fredag föresten! Jag känner knappt av att det är fredag idag eftersom veckan har sett annorlunda ut men det ska ändå bli otroligt skönt med helg måste jag säga! Min förkylning är inte riktigt över så några lugna dagar kommer lägligt. Men vad gör en förkylning när man är på bra humör? Jag känner mig så strååååålande glad att jag vet inte vad. Jag förstår inte varför? Jag BARA ÄR DET!! Fantastisk känsla! Inget går emot mig just nu. Fast vågar man skriva så? Dumma tankar.. Har ni tänkt på att jag har samlat alla glada fredagsinlägg i en bunt: i kategorin "Fredag"? Om inte så får ni klicka på den, för där har jag samlat allt som jag skrivit på fredag NÄR jag har haft sol i sinnet. Är inte det konstigt föresten? Att fast det är hundra år sedan ett inlägg gjordes så kan jag känna av om jag var glad eller ledsen vid tillfället som texten skrevs. Det går att urskilja oavsett om jag skrev som att jag vore glad eller faktiskt erkände att jag inte mådde bra. Men i den här kategorin har jag bara massa positiva inlägg - där jag varit glad på riktigt!

Idag skulle min basgrupp träffas för att plugga och umgås! Vi ska göra observationer på sociala orättvisor, på allmänna platser. Vi kom på den genigala idén att observera på färjorna mellan Helsingborg/Helsingör. Men det varnas för storm (igen!!) och då känns det inte särskilt lockande att sitta på en båt över sundet. Snacka om att sätta sig i sjön, haha. Så det får vi stå över tyvärr! Men det kommer fler tillfällen! Nu ska jag och mitt härliga humör traska vidare men först ska vi önska er en riktigt glaaaaad helg! Puss!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0