snow

Min älskade hund


Detta är den sista bilden jag tog på Cindy. Visst är den fin? Tycker det är så jävla jobbigt att hon inte finns. Det är så tomt här hemma. Jag vill höra henne skälla. Se när hon smackar med munnen innan hon gör en djup suck och somnar på kudden i soffan. Jag vill gå promenader med henne. Vill att hon ska vara full med liv. Så som hon alltid var när hon fick springa lös i skogen. Jag vill att hon ska tigga om godis, krafsa på min dörr och snarka. Det kommer jag saknar mycket, hennes höga snarkningar.


Jag vill klappa henne och klia henne bakom örat, så där så att hon lägger sitt lilla huvud i min hand. Jag vill stryka henne över halsen och att hon ska luta sig bakåt att hon nästan trillar, för att hon tycker det är så skönt. Jag vill att hon ska ligga här bakom mig nu, på min matta. Sträcka sig lång med bakbenen utåt. Att hon ska dra med tassarna i ansiktet för att klia sig och nysa högt. Jag vill att hon ska möta mig i trappan, titta ner på mig i källaren med öronen dinglandes framför ansiktet. Jag önskar till och med att få plocka fästingar på henne, duscha henne och linda in henne i en stor handduk, kamma och föna hennes öron. 



Allt här hemma påminner om Cindy. Hennes leksaker, favoritplatser som hon alltid sov på, matskålar, fåtöljer, soffarmstöd, fönstret hon alltid stod i, hundburen i bilen, hundgodiset och framför allt kopplet. Jag vill ta på henne halsbandet och behöva dra igenom hennes öron. Men jag kommer inte få göra något av det. Allt som har med Cindy att göra är nu historia och jag tycker det är det jobbigtaste av allt. Hon gav så mycket kärlek. När det var tungt här hemma kunde vi alltid prata om Cindy och bli på bra humör igen. Hon var ett lyckopiller. När jag har varit ledsen och sökt tröst har det alltid funnits två alternativ. Antingen har jag gått en promenad - men skogen, promenadslingorna, hennes kille Nalle och andra hundar kommer jag att associera med henne. Eller så har jag gått till Cindy. Att stryka henne över ryggen, att klappa och se in i hennes bruna ögon - det är den bästa trösten av dem alla.


Cindy, Räven och Vespa - du var den snällaste av alla världar! Tack för all kärlek du gett mig och min familj. Vi älskar dig så!  


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh va fint skrivet, Världens sötaste hund! Massa kramar. /Matilda

Svar: Tack 💗 kramar tillbaks!
Annie

2015-06-16 @ 16:04:28
Postat av: Anonym

Åh va fint skrivet, Världens sötaste hund! Massa kramar. /Matilda

2015-06-16 @ 16:04:29
Postat av: Maja

Vilket fint inlägg! <3

2015-06-17 @ 00:02:25
Postat av: Sara

Åh vännen! Såå fint skrivet av dig. Vilken hemsk känsla, usch. Va så stark som vi alla vet att du är ♡

2015-06-17 @ 10:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0