snow

Blått är flott!

Pratar vi inte på tok för lite om kläder och mode här? Jag tycker det är roligt skriva om tankar som snurrar runder i mitt huvud och vill inte fokusera på vilka skor jag har dagen till ära. Men jag kan ju inte undkomma att jag älskar den här härliga ytligheten! Att känna sig bekväm i sina kläder och "hitta rätta kombinationer" kan jag tycka är superskoj och har ett stort intresse för men kan lika gärna skita i det totalt. Nu har jag gjort det förstnämnda. Jag har passat på att sätta ihop några kollage! Här får ni 50 nyanser av blått!


Finns det något roligare än att spana efter vårkläder? Jag tror knappast det! Som ni ser så älskar jag blått! Det passar till det mesta och är både gulligt och klassiskt! Dessutom har jag hört att blå är den hetaste färgen för säsongen! Så här vill jag klä mig i vår och sommar! Slitna jeansshorts (fast sådana brukar alltid vara så löjligt korta - vad är vitsen?), en mönstrad blus och ett par boots! Sen hade jag velat ha Daniel Wellington-klockan i alla färgkombinationer. Blusen//Zara (av alla blusar i världen, gissa vilken mamma kom hem med från semestern?), Jeansshorts//Zara, Klocka//Daniel Wellington Skor//Mjus och Ryggsäck//Zara


Den stickade tröjan är ju en dröm! Den hade passat till precis allt! Över klänningen, eller som här till ett par jeans. Jag älskar den! Dessvärre kostar den skjortan. Eller närmare bestämt två laxar. Sen när det kommer till jeansvästen så har jag alltid velat ha en men fegar ur varje gång. Klockan är i en urfin tappning om ni frågar mig. Urtavlan har, som ni självklart uppmärksammat, prickar istället för streck! Skorna har lagom hög klack, så att en pygmé som mig kommer upp lite. Ett extra plus att den är bred, så att kan jag balansera. Jeansväst//Zara, Klocka//Daniel Wellington,Tröja//Odd Molly och Skor//Zara.


Rosa kan lika gärna bli FÖR puttenuttigt men likväl vara det sötaste av alla världar! Dock krävs det lite färg på kroppen för att den ska komma till sin rätt. Sen hade jag velat bryta av det gulliga men en lite tuffare sko, som den här. Eller är den tuff? Kanske bara i mina ögon. Jag tycker för det första att den har ett väldigt fint mönster och sen gillar jag att den inte är hel. Haha, vad svårt det är att beskriva i ord. Men ni fattar. Fina skor i alla fall. Och sen toppar vi då detta med en kappa där det rosa fångas upp! Kappa//Esprit, Blus//Odd Molly och Skor//Tamaris.


Väskan skriker det Mama Mia om. Och som ni vet så är det min favoritfilm alla dagar i veckan! Eller visste ni det? Den är i alla fall underbar i mina ögon. Något som ni definitivt vet vid det här laget är att jag googlar resor till Grekland stup i kvarten. Och den här kan jag verkligen se på en grekisk strand framför mig. Skjortan är en riktig klassiker och jag tycker det är snyggt att den är A-formad. Eller det är den väl? Känns så kul att jag försöker agera modejournalist och hitta de rätta termerna. Lyckas jag? Jag vet inte. Byxornas detaljer på fickan gjorde att jag föll för dem. Silver ska tydligen också vara hett i vår. Babyblått och silver är grejen alltså! Har ni andra frågor gällande vårens måste-ha-plagg går det bra att kontakta mig på telefonnumret som ni finner i spalten till vänster. Får ni inte svar på direkten beror det på den höga belastningen. Hoppas ni har överseende med detta. Väska//Esprit, Skjorta//Esprit och Byxor//Mos Mosh


Det jag älskar med sommaren - förutom shorts och klänningar - är att man kan klä sig i vita byxor! Är inte det färscht? Jag köpte två par vita jeans förra våren och det ena paret har stretch så dem är det inga problem med. Men det andra paret är så stela att det kommer krävas våld att få dem över höften. Varför gör man så mot sig själv? Jo, för är det bara rea på storlek 36 så är det dem det får bli, haha. Hoppas man lär sig någon gång.. Skorna är väl läckra? De kostar ynka 150 kronor! Så finns de i storlek 38, och inte 39, så får jag vika mina tår, för PÅ, det ska de! Jacka//Esprit, Blus//Culture, Jeans//Zara och Skor//Lager 157.


Sen tycker jag att det här med småblommigt och rosa passar himla bra ihop! Vans verkar vara Converse ersättare. Synd att jag då har ett par helt nya Converse som ligger och väntar på mig, haha. Ni måste även lägga märke till sportbehån! Den hade piggat upp vart enda träningspass! Skjorta//Gina Tricot, Tröja//Odd Molly, Blommig Blus//Esprit, Sportbehå//Rönisch, Rosa Tröja//Odd Molly, Keps//New York Yankees och Skor//Trampolin. Nu har jag proppat mitt modehjärta och har så mycket inspiration för den stundande våren och sommaren! Något av detta hade gärna fått agera födelsedagspresent. Jajamensan, snart är det min tur! 23 timmars födelsedag är vad som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0