snow

Vilken tid börjar dagen?


Idag gick jag upp en timme tidigare än vanligt.
Närmare bestämt halv sju. Varför? Jo, för det sägs bli 16 grader och sol. Och då vill jag hinna passa på att vara ute men vill samtidigt inte förlora någon pluggtid. Hur löser man detta? Jo, man använder lite enkel huvudräkning. Vad blir 1-1? 0! Om jag går upp en timme tidigare kan jag njuta av vädret utan dåligt samvete. Man får inte vara dum! På tal om det här med morgonrutiner så har jag förstått att mina är väldigt tidiga när jag jämför med andra i klassen. Standardtiden för många verkar vara 9-10. Jag hade fått panik om jag sov bort halva förmiddagen och istället behöva sitta långt in på kvällarna för att hinna ifatt. Om jag förstår det rätt gillar många att plugga sent på kvällarna, gärna i sängen innan de ska sova. Jag hade aldrig stått ut! Det är väl tur att vi alla är olika! Men nu återgår vi till min dag. Vad har jag mer för planer?Hitta en present till mamma, lämna en trave böcker på biblioteket och springa en runda!

Kommentarer
Postat av: Maja

Du verkar ha så sjukt bra självdisciplin när det gäller plugg och träning och så! Att om du liksom har bestämt dig för att göra något så gör du det, utan konstigheter. Det tycker jag är imponerande! :)

Svar: Tack Maja! Jag försöker alltid se målet framför mig. Men just den här gången har det inte varit lätt. Nu längtar jag bara till ledighet och orkar inte riktigt mata in allt i huvudet genom att råplugga! Men jag tar till mig de fina orden! :)
Annie

2015-05-06 @ 12:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0