snow

Gott & blandat

Känner att jag varit usel på att blogga den här veckan. Det känns knappt som jag hinner med något, ska ni veta, annat än att plugga och åka tåg, haha. Men för att vara allvarliga för en liten stund så har jag ju pratat om den här rädslan som jag helt plötsligt känner i och med allt hemskt som händer i världen. Efter händelserna i Paris förra helgen har jag till och med tyckt det varit obehagligt att åka tåg. Fruktansvärt att man ska behöva känna så. Rädd för sin egen vardag. Rädd för att någon ska gå in i vagnarna och meja ner alla pendlare. Man har ju ingen flyktväg. Nej, katastroftankarna är många i dessa tider!

Den här veckan har även inneburit mycket skola - som jag kanske borda sluta tjata om. Men. Ja. MEN. Men idag får jag tillbaka resultatet på hemtentan. Därför har det varit så mycket "på spel" att jag knappt kunnat koppla av. Jag har liksom haft tankar i två kurser samtidigt och då är det lätt att bägaren rinner över. Dock har jag inte fått svaret än då man måste hämta ut resultatet i Lund, vilket jag inte har orkat göra idag eftersom jag inte hade några föreläsningar. Så jag får gå på helspänd hela helgen helt enkelt.. Idag har jag - istället för att åka fram och tillbaka - kunnat vara effektiv och läst om dialekter, språkförändringar och hur barn tillägnar sig språk, intressant! Men kan bli galen på mitt kontrollbehov! Fullkomligt GALEN! Jag vill kunna parera mellan att vara en som tar lätt på sidhänvisningar och grupparbeten. Men jag måste läsa allt och göra mitt bästa i allt. Varför blir vissa människor så?


Om vi släpper skolan för en stund. Igår var jag och MarcusKlitterhus - en mysig restaurang som ligger precis intill havet. Dessvärre var det bäckmörkt ute så trots att vi hade ett fönsterbord kunde man inte ens ana vattenbrynet, haha. Vi borde ju ätit där på sommaren eller åtminstone när det var ljust ute men det är lätt att vara efterklok! Vi hade ett presentkort som snart går ut - och då julborden börjar idag (vilket jag inte är något större fan av) - fick vi lite brått och gick på en torsdag! Men det var väldigt härligt! Allt jag gör med den killen är härligt! Marcus är så positiv och snäll och är enkel som person och social och har humor och tiden med honom går så otroligt snabbt! ♥ Det är även mysigt att inte alltid samla alla "aktiviter" till helgen! Vardagen behöver livas upp emellanåt! Jag åt fisk och Marcus kött. Som tilltugg fick man bröd med smör med tryffel i (så GOTT!!). I julklapp önskar jag oss ett nytt presentkort på något härligt matställe. Det är roligt att gå på restaurangar som vi annars inte hade unnat oss! Nu ska jag hålla kväll, ladda godisskålen, lägga benen högt och slå på teven efter en intensiv vecka! Trevlig helg Bloggis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0