snow

Visste du att..



Det var så länge sen vi hade ett "visst du att.."-inlägg så det tänkte jag köra på idag!
Jag får gå och tänka på vad jag ska ha med för punkter flera dagar i förväg. Så kom inte och tro att detta dök upp i huvudet på två minuter, för så var inte fallet - därmed basta! Och nu när jag skrivit hela (ja, det här lilla stycket tillkom sist) att det blev ett rätt semesterinriktat inlägg men så fick det bli den här gången! Visste du att..

...jag
har jättesvårt att se när människor är fulla? Någon kan säga till mig dagen efter att den var SÅ full under gårdagen men jag kan lika gärna ha trott att den bara var glad. Jag tycker samtidigt (vet inte om min bekantskapskrets håller med mig) att jag är GRYM på att spela nykter när jag egentligen är rätt dragen.

...jag är helt såld på Essie? Den borsten får varje lackning att gå som en dans! Den senaste färgen i nagellacksfamiljen är ett beigt sådant. Färgen heter Sand Tropez vilket jag tyckte var lagom fyndigt! Men det jag är mest nöjd över hitintills är mitt ljusröda. Det blir inte för juligt men ändå inte i närheten av orange! Och visste ni att den här punkten hade jag med mest för att jag skulle ha en passande bild till inlägget? Jag orkade helt enkelt inte leta upp någon annan så skrev till detta - och vips känns det genast mycket bättre!

...jag spelar SÖNDER alla låtar jag älskar? Jag kan inte lyssna en gång per dag på nya låtar som snabbt blir favoriter. Nej, då lyssnar jag om och OM igen! Den här sommaren har jag gått igenom både Like No One's Was Watching och Du Får Göra Vad Du Vill Med Mig. Bakom den sistnämnda finns ett rätt rolig (även om det aldrig går att återberätta en kul situation så ger jag det ett försök) historia. Jag och Marcus åker bussen hem från Liseberg lördagnatt. Killen bakom oss spelar en sjukt bra låt på sin lilla högtalare och jag nämner för Marcus att jag gillar den. Sen går det tre-fyra dagar och jag smsar Marcus för att fråga vad låten som vi hörde på bussen heter. Den enda jag visste var att ordet "ofta" var med i refrängen. Marcus visste DIREKT vilken jag menade! Det måste väl ändå betyda att vi känner varandra rätt väl? Eller att Marcus är bra på låttexter Eller att vi har samma musiksmak. Jag väljer att tro det första alternativet! Just nu går DEN HÄR på repeat här hemma! Uppdatering: jag började på det här inlägget innan jag åkte till Mallorca (och kan tala om att den gick VARM på semestern) och så här - två veckor senare - har jag redan hunnit tröttna på låten, haha.

...jag är riktigt bra på att fönstershoppa? Jag kan liksom stilla mitt shoppingbegär genom att bara titta på kläder och sen är jag rätt bra på att prata om hur jag vill klä mig och så där. Men det är desto mer sällan som jag faktiskt handlar. Fråga bara Marcus! Han påstår att jag kan gå en lång runda på Väla, vända in och ut på varenda affär men ändå inte komma hem med någonting. Vi får se hur det blir på Mallis. Marcus tror nämligen att han kommer handla mer än mig. Det tror jag också. Men det vill jag knappt erkänna. Uppdatering: vi handlade för lika mycket på hundralappen! Dock köpte jag bra mycket mer men Marcus är lika nöjd för det!


...jag såg min stalker Lars idag? Han har flickvän! Jag har alltid föreställt honom som ungkarl men det var roligt att se! Han tycker om att cykla. Också är han lång och smal. Det var en snabbpresentation - nu känner ni honom lite bättre. Tänk om han, mot allt förmodan, skulle komma över min blogg någon gång och räkna ut att han är han, om ni fattar. Pinsamt. Fast samtidigt ganska fränt.

...jag svettas som ingen annan när jag är utomlands! Jo, ni tackar för den viktiga informationen. Men helt ärligt - det är sjukt jobbigt. Är det över 25 grader eller om jag tränar så blir jag så galet varm. Den vanligaste meningen som jag sa nu i Spanien var, enligt Marcus, "jag är SÅ varm". Men det stämmer säkert. För varm var jag och detta ville jag gärna påpeka för mitt resesällskap (och helst av allt få känna att jag får sympati). En kväll när vi satt på en restaurang kom vi på den briljanta lösningen! Vi såg nämligen en man som gick runt och (tjatade) sålde solfjädrar. Att jag inte tänkt på det innan! Dessvärre såg han inte Marcus ivriga vinkning (han måste vara trött på mitt snack om att jag är varm hela tiden) så det blev inget köp. Men till nästa resa ska jag vara väl förberedd med både solfjäder och minifläkt. Det är en sak som är säker!

...jag älskar soppor? Svar: JA! Det är väl det enda jag pratat om i matväg sedan jag började experimentera i köket. Men det jag ville säga är att jag hittat ett nytt recept som jag tänkte prova (visst låter den där kompotten med räkor och sparris himla smarrig?) så fort jag handlat hem alla ingredienser. Ni har säkert också förstått vid det här laget vilken som är min favoritblogg. Om inte - den HÄR. Älskar hennes bilder och syn på livet. Även det tråkigaste får Victoria till att låta roligt. Sen gillar jag - lite torr humor som jag har - att matbloggaren heter Ris (eller ja, Riis) i efternamn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0