snow

Fishtaco å sommar


Åh!
Jag tycker dagarna fullkommligt springer iväg. Imorgon ska jag jobba och på måndag börjar allvaret. Jag har bestämt mig - en gång för alla - att den här terminen inte stressa upp mig i onödan. Jag måste ha i bakhuvudet att "allt löser sig". För det gör det. Alltid. Jag ska inte ha magkatarr, alldeles för mycket ångest över tentor och dylikt. Det är inte värt det. Det gör inget om jag behöver komplettera på en uppgift eller göra omtenta. Så. Då var det sagt. Nu till något mycket trevligare - gårkvällens tacosmiddag! Vi kunde dessutom sitta ute hela kvällen då Viken bjöd på sol och varma temperaturer. Fishtaco var SÅ gott! Vi panerade pangasusfileér (ägg, mjöl och ströbröd som vi blandade med chicken crips-krydda från Santa Maria) och det blev något nytt och man blev inte alls så där äckligt mätt som man kan bli av vanlig tacos. (Vi lyckades dock sätta fyr på halva köket och göra så att en tallrik gick av på mitten, haha). Men eftersom vi inte alls visste om vår nya maträtt skulle bli god hade vi försäkrat oss med att köpa nötfärs också, haha. Dumt att ta risker, menar jag. Till detta hade vi bland annat mina nya favoritchips (jalapeno) och det bästa tillbehöret - picklad rödlök! Mm. Hade kunnat äta tacos två gånger i veckan utan att tröttna. Lätt. Nu ska jag njuta av den här strålande lördagskvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0