snow

I matens tecken

Åh, vilken härlig helg det blev! Jag har för en gångs skull inte spenderat min lediga tid på Ikea och Mio. Rätt skönt faktiskt - för omväxling skull menar jag! Nästa vecka öppnar dessutom Mio i Ängelholm så kan hända att vi i början komma vara där i tid och otid. Men okej. Över till den här helgen - som verkligen har gått i matens tecken. Jag började lördagen med att städa och fixa lite inför flytten. Med att rensa bland gamla pärmar och anteckningsblock från gymnasietiden. Efter det åt jag lunch och på eftermiddagen tog jag tåget till farmor och farfar. Just när jag kom skulle de äta middag så jag passade på att äta lite till. Älskar farmors sallad - med dressning på grönsakerna och med fetaost och oliver! Lagom till att jag kom hem igen hade mamma och pappa lagat kycklinggryta så jag hann alltså med tre middagar i lördags.


Igår hade jag och Marcus storslagna planer på att åka till Skäralid (andra gången gillt, tänkte vi) men när vädret inte visade sig från sin bästa sida (hatar när det regnar smått, det är nästan mer irriterande än när det vräker ner tycker jag) så bestämde vi oss för att åka till Hålehall istället (som ligger mycket närmre oss). Men efter att ha övervägt med ett par kompisar (som vi övertalat att följa med på vår "vandring") slutade det med att vi hamnade i Hembygsparken, haha. Så vi gick en promenad bland djuren och en sväng i skogen där omkring. Efter det visade vi Ängelholms city (på söndagar finns det knappt något öppet så vi besökte - för andra gången den här helgen - Elgiganten!). Efter det åkte vi till det nya asiatiska stället i stan, Yazhou där de serverade lunchbuffé. Roligt koncept då man kan göra sin egen wook som kocken tillagar på direkten. Kvällen avslutades sedan hemma hos Marcus - vi firade hans mamma som fyllde år genom att baka kladdkaka och laga ryggbiff med hasselbackspotatis! Behöver jag berätta att jag var MÄTT efter den här helgen?

Kommentarer
Postat av: Maja

Jag har hört så gott om den nya restaurangen i Ängelholm. Tyckte ni också att det var gott? :D har de "vanlig" mat där eller är det bara thai typ?

Svar: Det är bara thai :) Var lite skeptisk först men fanns så mycket att välja mellan så tror där är något för alla - friterad kyckling och räkor, såser, nudlar och ris om man vill ha mer "vanlig mat". Sushi och sen den här mongoliska buffen som jag tyckte var bäst! Frukt och mjukglass till efterrätt :)
Annie

2016-10-17 @ 18:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0