snow

Iittala Outlet & Zara

 
Det blev precis som jag misstänkte igår. Jag kunde inte motstå alla förestelser på Iittala Outlet. Det var galet bra priser, så jag hade faktiskt bra anledningar att "passa på". Dels köpte vi nya pasta-/soppskålar från vår absoluta favoritserie Ostindia Floris (som ni hör så tycker alltså även Marcus att det är något alldeles extra med just det här mönstret). Nu har vi fyra tallrikar, fyra assietter, två temuggar och fyra djupa skålar i detta mönster. Och vill ni veta vilket fynd vi gjorde? Från början kostade alla tillsammans 916 kronor men dels var det 25% på serien från början, efter det fick vi 20% extra och för varje 500-lapp fick man 100 kronor i rabatt - så totalt blev det 450 kronor. FYND är bara förnamnet! 

 
Men det jag hade tänkt köpa från början igår var faktiskt dessa tranbärsfärgade glas/ljuslyktor, kommer bli SÅ fint till jul - gäller att ha framförhållning. Och då vill ni såklart veta vad dessa kostade? Efter mina år på Iittala har jag förstått att det är just den röda färgen som är dyrast att producera så ett glas kostar 215 kronor (sjukt! - hade jag aldrig betalt). Eftersom det inte är säsong för rött var de prissänkta till 125 kronor. Efter alla rabatter kostade alla fyra 300 kronor! Men eftersom jag är storkund där hade jag checkar att använda så betalde knappt något alls för dem i slutändan, haha. Jag sa ju det - jag kan det här med att fynda glas! 
 
 
Efter ett besök i Höganäs åkte vi till Väla. Brukar inte hitta särskilt mycket när jag är där - förutom på Zara. Har alltid gillat Zara - men är noga med materialet (polyester och jag är inte vänner - bomull ska det vara) så blir sällan några köp. Igår hittade jag dock en skjorta som jag tänkte ha till midsommar! Som en krans runt hela kroppen, visst blir man glad av den? Marcus tyckte den såg konstig ut (med de vida armarna) men jag tyckte den var cool som var kort, söt med de broderade blommorna och fin att den inte hade någon krage. Det var gårdagens fynd det! 

Kommentarer
Postat av: Nadia

Hej!
Snubblade in här i din blogg när jag googlade efter en Bondelidjacka varit på jakt efter i evigheter.
Jag såg att du hade ett gammalt inlägg där du skriver om den gröna regnkappan från Bondelid. Har du kvar den? Är du intresserad av att sälja den? :)

Svar: Hej! Jag gillar min jacka så har inga planer på att sälja den. Men hittade en liknande här: https://www.lager157.com/artikel/jacka-bor%C3%A5s
Annie

2017-06-05 @ 21:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0